Geir Frykholm og Bjørn Gulliken har dessverre brutt.

Bildet: Steve Holyoak under Kristins Runde 2010
(foto: Oddvar Røsten).

GUCR eller Grand Union Canal Race løpes på stier/veier langs kanalene mellom Birmingham og London og er hele 240 kilometer langt.

Starten gikk lørdag 06:00 - og makstiden er 45 timer. Når dette skrives har løperne vært ute i 38 timer, og de fjorten første er i mål.

Vinner av årets GUCR, på ny løyperekord 25:37 er Pat Robbins, som dermed vant for 4.år på rad.
Løpende oppdatering av løpere som kommer i mål

4 av 6 nordiske har brutt
Av 92 startende er foreløpig fjorten løpere kommet i mål, mens 39 har brutt. Vanligvis kommer halvparten av deltagerne til mål innen tidslimiten på 45 timer. Geir Gulliksen måtte gi seg som 27.løper for noen timer siden, og nå nettopp har også Geir Frykhom gitt seg. Tidligere hadde danske Ole Gram Clausen og svenske Jan Söderkvist kastet inn håndkleet.

Løpende oppdateringer av løpere som har brutt

To dansker løper videre
Danskene Per Hjorth og Lars-Uffe Hansen er fortsatt med i løpet.

Løplabbetkameratene
Geir hadde fullført 2 av de 3 foregående årene, og hadde to hovedoppgaver i år; fullføre selv og også hjelpe jobbkollega ved Løplabbet Sandvika, Bjørn Gulliksen, til mål. Bjørn måtte altså gi seg først, og dessverre måtte også Geir trekke seg før målgang. Les også Geirs forhåndsomtale på UltraFrykholm.com: Da er det tid for maitradisjonen - GUCR

Holyoak nr 5
Den Stavangerbosatte skotten Steve Holyoak løp inn til en imponerende 5.plass av de 92 deltagerne, på tiden 31:09. På bildet ser vi Steve under fjorårets Kristins Runde der han ikke bare fullførte det 81 kilometer lange og kuperte løpet på 14.plass, men der han også natten til KR løp St.Hansgaloppen. Kanskje det hele bare var et ledd i treninga til årets GUCR. Vi husker også Steve godt fra Bislett 24-timers i november, der mannen i bar overkropp løp inn til 8.plass med 202,9 km.