Ny løype på Bjørkelangen
Årets første løpskonkurranse på Romerike arrangeres ved Bjørkelangen på årets 5.dag. Lørdag er det klart for 5.løp i Vinterkarusellen på Romerike, og den nye løypa måler 7.7 km. Endringen gjør at man nå ikke skal løpe på den sterkt trafikerte riksveien (Rv.115).
Blir det nye seire til Hilde Gjessing (bildet) og Kristian Monsen? Etteranmelding ved start.
Oppdatert med værvarsel
Det er sikkerhetsmessige årsaker til at den lokale arrangøren av det femte vinterkaruselløpet velger å legge om løypa de har brukt i nesten 20 år. De første 4 kilometrene har fulgt den sterkt trafikerte (svingete med bakketopper) riksvei 115. Det har forårsaket en del nestenuhell - så nå velger arrangøren å flytte løype slik at vi løper ut den gangveien vi tidligere kom inn mot mål.

Den nevnte gangveien følger forøvrig trasèen til tidligere Urskog-Hølandsbanen som hadde endestasjon ved Skulerud lenger sør i kommunen.

7.7 km
I følge løypegeneral Kjell Løkeberg er løypa etter omlegginga 7.7 km - dvs om lag en kilometer kortere enn den man har løpt de forrige årene.
Starten er som vanlig på lørdagsløpene kl 14.30 for de som løper på tid. De som går/løper uten tidtaging kan starte mellom 14 og 14:30.

Værvarsel - se lengst ned
eller sjekk selv på yr.no

Referat fra fjorårets løp: Simen og Anna vant på Bjørkelangen

Samlesider for løpskarusellene og andre løp på Romerike
2005 2006 2007 2008
Værvarsel fra yr.no