Bildet fra fjorårets løp kunne nesten vært fra i år.
Espen Antonsen (5.pl), Andreas Molden (1.pl) og Jonas Amundsen (2.pl) var i tetpulja i år også, men i tillegg til disse tre var også Mattis Sjøli og Eirik Ek Hagen med og kjempet om de fem første plassen denne gangen.
Det endte som ventet med favorittseier til Molden, men det var ikke langt bakover til de andre.

Andreas Molden fra Nes Ski gjentok altså fjorårsbedriften og seiret i det 7,5 km lange Skogbygda Rundt søndag. Åtte sekunder senere ble det spurtoppgjør om de tre neste plassene mellom Jonas Amundsen, Jonas Amundsen og Eirik Ek Hagen. Alle de fire beste løper i M17-20.

Hilde Johansen fra Haga IF vant kvinneklassen med Ann-Heidi Scarning fra arrangørklubben Halmsås og Omegn på 2.plass.

På bildet til høyre ser vi Hilde på Jessheim friidrettsarena 8 dager tidligere, der hun Romerike 6-timers (foto: Olav Engen).

Det var 53 deltagere totalt, av disse løp 13 i barneløpet. Akkurat dette siste var løpsleder Arild Håvard Hagen litt skuffet over, men det er ikke så lett å få oppmerksomhet om småløpene uten å bruke (alt for) mye penger til promotering.