Rapport fra Olaf Lydvo, stevneleder:

2. løpet ble arrangert onsdag 25. mai i brukbart vær. Været framover til stevnestart var imidlertid
regnfullt og med en kald vind i tillegg. Dette gjorde nok sitt til at mange av de påmeldte valgte
å stå over dette løpet og heller satse på seinere løp. Som kjent må man delta i 4 av 6 løp
for å få pemie.

148 av de påmeldte stilte imidlertid til start, og fikk gjennomført løpet i en oppholdsperiode.
Jens Høiås ble best i klassen for menn på 6,2 km. Han kom i mål på 19.26,1, og forbedret sin
tidligere pers. med 22 sekunder. I kvinneklassen som løp 3,1 km ble evigunge Ann Sissel Vehus
best med tida 12.11,2. I kortkarusellen på 1,6 km ble Tomas Renå klokket inn på 4,57,3,
som ble den beste tida for gutter/menn. Ida Sonflå ble klokket inn på 5.37,3 som ble beste tida
for jenter/kvinner. Det ble ellers oppnådd mange gode tider i klassene 12 - 14 år og i