Her+ser+vi+kompresjonsstr%F8mper+som+er+noe+av+utvalget+fra+Nathan.
Her ser vi kompresjonsstrømper som er noe av utvalget fra Nathan.
Stadig større utvalg av produkter for de som løper langt blir lansert. Innen vanlige drikkeflasker med ulike systemer finnes det allerede noen produkter. Men for de som løper langt, er det ofte behov for mer enn flasker rundt midjen.
Sport 1 vil i månedsskiftet februar/mars begynne å selge produktet Nathan som har vært i salg andre deler i verden lenge.
Her blir det lagt vekt på funskjonelle produkter som blir testet både i laboratorium og ute blant aktive utøvere. Siden før nyttår har flere norske ultraløpere testet produktene og kommet med sine tilbakemeldinger.
For å starte med det enkleste, så har de små drikkeflasker som brukes til belte rundt livet. Her er det snakk om litt større flasker enn de mange kjenner fra før. Et drikkebelte med fire flasker inneholder til sammen en liter veske.
Her er det et stivt belte, som samtidig er litt elastisk for god følelse rundt kroppen. Flaskene settes i plastholdere som gjør at de skal holde seg godt fast. Åpningen på toppen er forholdsvis store for at det skal være lett å fylle de på.

Det finnes også belter med bare to små flasker. I tillegg til flaskene, er det flere lommer som gir plass til energibar, nøkler, mobil eller et lite kamera.
Så er det store flasker som er i belte, som som står på skrå for å hindre for mye bevegelse mens du løper. Flere varianter finnes på markedet.
For ultraløpere vil ryggsekker med drikkesystemer være aktuelt. Her har Nathan flere modeller. En som ligner på Camelpack, og en som er noe større med plass til klær og mer til. Her er det små lommer på reimene som er praktisk under løpingen.
Sekkene kan variere i størrelse fra 1,5 - 3 liter.
Flere typer enkeltstående drikkeflasker både til å blande ut og drikke fra er også i sortimentet.
Drikkesystemer for ski og sykkel er også noe av det Nathan kan tilby. Ellers er ulike vester og refleksbånd noe av det som finnes.

Så har de tekstiler. Skjorter som er strekk i og fungerer både som transportør av svette, og holder deg varm mens du løper er i salg. Og så har de sett med sokker som skal føre til bedre blodomløp i leggene.
Ulike butikker vil sikkert ha varierende utvalg, men det er totalt et hav av ulike produkter som kan være av interesse for mange løpere både til korte og lange turer.