I den forbindelse har KONDIS allerede tatt et nytt steg og lansert nye nettsider. Nye kondis.no er oppe og kjører og vi håper at nettsiden vil falle i smak. Fortsatt er det mye mer som må på plass og mye som skal forbedres, men barnesykdommer er en naturlig del av den prosessen. Det positive er uansett at vi nå har fått et mye bedre verktøy å jobbe med, slik at det nå er enklere for alle våre ivrige medarbeidere å kunne komme med enda flere og bedre artikler for deg som leser.

 

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle som har jobbet med dette prosjektet de siste seks månedene, og i særdeleshet vår entusiastiske redaktør av kondis.no - Heming Leira, som har jobbet og fortsatt jobber iherdig med å utvikle og forbedre nettstedet ytterligere. Kondis.no skal være en stor og viktig del om alt som skjer i kondisjons-Norge. Vi er derfor avhengige av at dere lesere kommer med synspunkter som kan hjelpe oss til å bli enda bedre.

 

Skikkelig vintervær

Starten på 2010 har vært kald og preget av mye snø. Selv om noen turrenn måtte avlyses på grunn av sprengkulde, så har likevel langrenn fått en opptur i vinter. Flere turrenn er fulltegnet og veldig mange flere er ute i naturen og kjenner på kaldt, flott vintervær med planker på beina. Det er ingenting som får deg til å leve mer enn å kjenne på naturen, føle været og oppleve de flotte skisporene vi har nå om dagen.

 

Selv var jeg med på skirenn sist helg, Vestergyllen i Asker. Og selv om jeg er en skiløper med svært begrensede ferdigheter, så var det GØY å skli rundt i marka i tekniske løyper som gjorde sitt til at jeg måtte være skjerpet hele veien. I et lite sekund var jeg likevel ganske så nære på å treffe et av skogens mange trær, men ble reddet av at jeg har sett (for) mye fotball på TV og dermed lært meg å se hvordan en keeper kaster seg for å redde en ball... Jeg foretok et tigersprang som selv Erik Thorstvedt ville vært stolt av, og unngikk dermed den store smellen.

 

Jeg havnet til slutt ganske langt bak i leksa, omtrent på siste siden av resultatlisten, men det er helt uvesentlig. Det viktige er å få utfolde seg og kjenne idrettsgleden! Noen skikonge blir jeg aldri, men jeg er jo Kondis-president, og det er søren meg faktisk like moro det. I en tidligere leder oppfordret jeg dere til å utfordre meg til Oslo Maraton til høsten, og jeg er blitt utfordret og ser frem til dyst til høsten. Se dette som en påminnelse, kjære utfordrere: Jeg har alle planer om å gi dere kamp til målstreken.

 

Ny rekord: 12460 Kondis-medlemmer

Da jeg startet opp som Kondis-president i fjor vår annonserte jeg at målet mitt var at Kondis i løpet av 2009 skulle øke medlemstallet til over 12.000 medlemmer. Når resultatet ble hele 12460, så er det veldig bra. Jeg vil likevel be dere nok en gang om å spre det glade budskap om KONDIS. Vi trenger enda flere medlemmer. Vis alle uvitende veien til kondis.no og få dem inn i fellesskapet til kondisjonistenes fremme i Norge.

 

Selv om livet er mye mer enn bare idrett og mosjon, er det ingen tvil om at en liten dose av det vi alle er så glade i bidrar til økt livsglede! Så jeg oppfordrer dere alle til å stå på! Vi sees helt sikkert et eller annet sted, det være seg med planker på beina, joggesko eller på sykkel.

 

Og jeg avslutter med et sitat hentet fra boka Sykkelrytteren, skrevet av den nederlandske forfatteren Tim Krabbé :

Meyrueis, Lozère 26.juni 1977: ”Varmt, skyet vær. Jeg tar utstyret mitt ut av bilen og setter sammen sykkelen. På terrassene står turister og innbyggere og ser på. Ikke-sykkelryttere. Tomheten i livet deres sjokkerer meg."

Tim Bennett

Kondis-president 

 

Bli Kondismedlem! Les alle artikler i 9 kondisjonerte blader hvert år
KONDISbladet nr 1.
KONDIS-Årgang 2010
KONDISarkivet  (se oversikt over alt Kondis-innhold siden 1999, og les mange smakebiter)