EIK friidrett kunne endelig igjen arrangere det tradisjonsrike nyttårsløpet som har blitt avlyst de to forrige årene grunnet mye snø og is i løypene. Hele 132 løpere brukte årets siste dag til å trimme i de flotte løypene i Vannbasengene hvor løperne kan velge mellom 1 eller 3 runder i den 1,7km lange lysløypa. De aller minste barna løp ca 700m.

Ronny Hognestad som løper for Sandnes IL men som nå er bosatt i Egersund seiret i EIK nyttårsløp som han også gjorde i 2006. Han hadde lenge følge av Jon Arne Hoås, men løp lett fra på slutten. På en fin tredje plass kom Jakob Ingebrigtsen også han fra Sandnes IL.

Jorunn Hadland som er en av distriktets beste o-løper tok en fin seire blandt damene, mens Hanne Mong tok en sterk 2 plass.

Resultater:  Lang løype    Kort løype   Barneløp