Lillesøster Emilie (bildet) vant 800 m i J-15, og storesøster Line Maria Larsen løp inn til seier på 3000 m under Norway Games på Bislett. Begge de to løpsterke Orionjentene satte nye personlige rekorder.
Ren-Engs Ida Meli Narbuvoll ble dessverre syk i forkant av sin planlagte landlagdebut nordisk juniorlanskampen i Växsjø, men kunne stille på søndagens 800 m på Bislett som hun vant uhindret på ny personlig rekord, 2.24.17.

Orions Sindre Løchting løp 3000 m på 8.29.26 og forbedret med det sin ett år gamle kretsrekord i yngste juniorklasse med ca. seks sekunder da han ble 7. mann i seniorfeltet.

Bildet: Emilie Larsen etter at hun med 2.20.11 nesten greide å kvalifisere seg for finalen på 800 m mot fire år eldre konkurrenter under junior-NM i Sigdal tidligere i sesongen. I helga ble 1.19.77 og seier mot jevnaldrende på Bislett. (Foto: Tom Roger Johansen

Alle resultater fra stevnet

Se bilder også på FIK Orions nettsider

Orions Sindre Løchting med heng på teten i starten på sin 3000 m. (Foto: Heidi Fjellet Kristiansen)

Ren-Engs Petter Kristiansen spurter inn til 4. plass på 800 m foran Gustav Follerås fra Lillehammer IF.
(Foto: Heidi Fjellet Kristiansen)