Over 250 påmeldt til Vinterkarusellen på Romerike.....
I håp om å redusere antallet etteranmeldinger på 1.løp har arrangøren av Vinterkarusellen på Romerike utsatt ordinær påmeldingsfrist til torsdag 3.november. Til og med denne dagen kan du altså melde deg på til ordinær startkontingent. Forøvrig er forhåndspåmeldinga på samme nivå som i fjor.....
Gjerdrums+gode+o-l%F8per+Eirik+Rustad+debuterte+i+Vinterkarusellen+forrige+vinter.+Han+er+p%E5meldt+ogs%E5+denne+gangen...+forel%F8pig+sammen+med+249+andre.
Gjerdrums gode o-løper Eirik Rustad debuterte i Vinterkarusellen forrige vinter. Han er påmeldt også denne gangen... foreløpig sammen med 249 andre.


Etteranmelding
Det blir selvsagt også mulig å etteranmelde seg til karusellen foran hvert løp, men etter 3.november blir det et tilleggsebyr. Det er også mulig å melde seg på til enkeltløp.

Mer om Vinterkarusellen finner du her:HER

SAMLESIDE FOR LØPSKARUSELLENE PÅ ROMERIKE: HER

De siste årene har BUL arrangert en vinterkarusell i Oslo... det skjer ikke den kommende vinteren:Ingen Vinterkarusell i Oslo i år


1.løp Sørum, 5 km kontrollmålt
I mange år har vinterkarusellen startet med ei kupert løype på 13 km fra Sørum skole, men nå blir det ei kontrollmålt 5 km i den såkalte Bingenrunden. Det er samme løype som tidligere ble tilbudt de som løp kortalternativet, og også identisk med Stomperudkarusellens 1.løp. Kontrollmålinga kan gjøre at løypa blir litt kortere eller litt lenger enn de tidligere ca 5 km.

Påmelding som i fjor
Forhåndspåmeldinga er på ganske nøyaktig samme nivå som i fjor, og det kan tyde på at vi har klart å stanse nedgangen i antall deltagere som har pågått i snart 10 år på rad, sier løpsgeneral Gunnar Pedersen i Lørenskog FIL.

På forhånd var man litt spent på hvordan omleggingen til èn løype ville bli mottatt, men allerede nå ser det ut til å være en suksess. Faktum var jo at hele karusellen sto i fare dersom man ikke fikk forenklet arrangementet noe samtidig som deltagelsen ikke måtte synke så mye mer.

Sommerføre?
Langtidsvarslene tyder på at det blir sommerføre i det første løpet i årets Vinterkarusell som arrangeres fra Sørum skole lørdag 5.november kl 14:30. Det er meldt rundt 10 varmegrader de neste dagene, og fortsatt varmegrader til helgen.
Her arrangeres 1.løp: