Løypa i Parkløpet går fortrinnsvis på grus opp og ned i Sandvedparken i Sandnes. Løypa er 7 km lang, men i år skal det ha blitt løpt litt feil slik at lengden ble 93 m kortere enn normalt. Dermed blir nok ikke Henrik Ingebrigtsens vinnertid på 20.38 godkjent som løyperekord - sjøl om tida var 20 sekunder bedre enn den tidligere bestetida satt av Bjørnar Ustad Kristensen i 2013.

Bjørnar ble i år nummer to med 21.26 og Stian Vestbø kom på tredjeplass på 21.35.

Raskest av kvinnene var Malin Nyfors som løp på 28.36 og var 18 sekunder foran Kristine Tranøy på andreplass.

Det ble også løpt kortløype på 1975 m, og her var Paul Mattias og Camilla Ziesler raksest med 6.14 og 6.47. I alt løp 41 langløypa og 11 den korte.

Løperne har gjort unna nesten 2 km, og de tre som skimtes i teten, er Bjørnar Kristensen, Stian Vestbø og Henrik Ingebrigtsen. Så følger Trond Arne Rugland på fjerdeplass, mens de fire neste er Håvard Lalit Øglænd, Narve Gilje Nordås, Mats Hauge og Marius Skeide Ruth. (Foto: Einar Søndeland)