På Sognsvann er det ikke eget  barneløp. På Sognsvann løper barna sammen med de voksne  og når de første raskeste puljene har løpt avgårde (det er 30 sekunders intervall mellom hver pulje)  er ikke ungene blyge for å stille seg helt foran i starten. Sognsvann Rundt Medsols er deres løp også. 49 løpere under 16 år deltok i det 367. Sognsvann Rundt Medsols. Det utgjorde hele 28% av de 176  som deltok på 1 runde.                                                  Foto: Jørgen Lindalen

Den beste august
I august måned har det vært praktfull på Sognsvann. 20 grader og en del sol med lettere skydekke. Det  har gitt både løpere, tilskuere og arrangører mulighet til å nyte sommeren 2013, som kom sent, men svært godt.

Under 10 minutter
Fort har det også blitt løpt. Denne onsdagen fikk Raumarløperen Eirik Rustad oppleve å komme under den aller mest magiske grensa, nemlig 10 minutter på 1 runde. Men før det var han "blåsebelg" i gresset i flere minutter. Det er herlig når en har tatt ut alt og sekundene vipper på den riktige sida av grensa.

Stor deltakelse på SRM i august
Det fine været og de gode løpsforholdene har også gitt god deltakelse. Det har henholdsvis vært 234, 267 og 270 deltakere på disse 3 løpene.

Løp 20 km på Sognsvann
Også denne onsdagen kunne deltakerne løpe helt frem til 19:30. Det var det flere som benyttet seg av og Frode Hilde løp hele 6 runder. Da har du fått deg en solid lang økt på 19,5 km. Det er nettopp intensjonen til arrangøren, - å la løpere som skal delta i lange løp på høsten kunne få seg en langtur også midt i uka og i lag med andre løpere. Også de 3 neste onsdagene byr SRM-arrangørene på denne muligheten. Da er det også drikkestasjon rett etter passering mål for hver runde.

 10 nye Kondismedlemmer 
Styremedlem Oddvar Røsten kan fortelle om unge, nye medlemmer til Kondis etter å ha vervet 10 nye medlemmer denne onsdagen og 11 forrige onsdag. Totalt har det blitt vervet 80 nye medlemmer til Kondis under årets Sognsvann Rundt Medsols.

Meld deg på over nett
Arrangøren oppfordrer: Med så mange deltakere som det har vært de siste onsdagene, blir det kø for å melde seg på. Ved å melde seg på over nett (helt frem til 15:00 på onsdagen) slipper du kø og alt går mer smidig på Sognsvann.

HER kan du melde deg på til det 368.Sognsvann Rundt Medsols 28. august. Da kommer også Løplabbet opp å du kan prøve sko under oppvarming og under løpet.

Alle resultater

 

Vinnere av det 367. SRM 21. august - kvinner

1 runde Elisabeth Kollerød Privat 12:42
2 runder Charlotte Kunz Privat 26:50
3 runder Eilidh Raistick Skotland 40:17
4 runder Agnes Brande Privat 70:02
5 runder Tea Andreassen LAT 77:27
6 runder      

Vinnere av det 367. SRM 21. august - menn
1.runde Eirik Rustad Raumar 09:59
2.runder Espen Mellbye Larsen Privat 22:28
3 runder Tord Indredavik Gular 36:08
4 runder Asle Slettemoen Geilo 46:03
5 runder Jon Ilseng Bøler 64:23
6 runder Frode Hilde Røa 86:59


Gerard Cornelissen, Vidar holder høyt tempo med barnevogn med 2 unger i. Denne onsdagen ble det 12:23. Hadde det ikke vært for utenlandsopphold under løpet ville han vært en sterk kandidat til å vinne det aller første løpet i Norge med egen klasse for barnevogner, eller som det nå ofte blir kalt babyjogger, nemlig Nordmarkstraver´n som i år byr på Nordmarkstriller´n som sikkert blir litt av en thriller.                                                                       Foto: Jørgen Lindalen


Philip Tavell, Wicked Wednesday i flott stil på en flott onsdag.  10:24 ga en tredjeplass på 1 runde. 
Foto: Jørgen Lindalen


Allerede på startstreken viste Jeanette Grunnan, Pitney Bowes seiersgester.  Jeanette er en av arrangørene på SRM og som de andre arrangørene løper hun svært mange av de onsdagene hun ikke arrangerer.
Nå ble det ikke seier på 5 runder´n, men det ble aldersrekord. Aldri har noen 27 år gammel kvinne løpt 5 runder så fort rundt Sognsvann under SRM. 80:51 ble tiden. 3 onsdager til blir det mulighet for å holde på helt frem til 19:30 å forsøke seg på aldersrekorder du vanligvis ikke vil rekke når tidtakingen vanligvis stenger kl.19:00
Foto: Jørgen Lindalen

 
Oddvar Røsten (til høyre) i Kondis-styret vervet igjen mange nye medlemmer til Kondis under Sognsvann Rundt Medsols.
Her er en av mange unge han vervet denne onsdagen.