55 deltakere startet på det 3. løpet i vinterkarusellen på Hareid. 53 løpere kom til mål.

Olger Pedersen, Dimna IL vant herreklassen på tiden 27.01. Det er 10 sekund svakere enn i det forrige løpet i Grimstadvatnet rundt. På de neste plassene kom Lars Petter Bjørlykke, Puls og Pils på 27.49 og Ola Beinnes Fosse, Ulsteinvik med tiden 28.06.

I kvinneklassen seiret Trine Pilskog, Hareid IL på tiden 30,39 i det 7,8 km lange landeveisløpet. Det var 14 sekund raskere enn Trine hadde på det forrige løpet. På andreplass kom Trine Sætre Ertesvåg, Team Intersport på 36.42. Nummer tre blei Oda Midtflø, Hareid IL med 36.46.

OBS! Vær oppmerksom på at neste og siste løp i Hareid vinterkarusell er utsatt ei uke til lørdag 11. februar og ikke lørdagen før som det har stått på terminlistene. Dette er gjort fordi det blir arrangert NM i friidrett i Ulsteinhallen 4. februar. Da blir det kollisjon mellom 4. løp i Grimstadvatnet rundt og 4. løp i Ålesund vinterkarusell, men det er ikke så mye man kan gjøre med, slik situasjonen er blitt. Begge arrangementa går da lørdag 11. februar. Vinterkarusellen på Hareid har start kl. 14 og Vinterkarusellen i Ålesund har start kl. 15.00. Etter det siste løpet på Hareid blir det premieutdeling og kiosksalg.

Les hva Vikebladet skriver om januarløpet.

RESULTATER

Klasse

NR

Namn

Klubb

Tid

Plassering

 

 

 

 

 

 

K 17-34

202