Bli Kondismedlem! Les alle artikler i 9 kondisjonerte blader hvert år. 10 fra 2012
KONDISbladet nr.9
KONDIS-Årgang 2011
KONDISarkivet  (se oversikt over alt Kondis-innhold siden 1999, og les mange smakebiter)

Nok et år er snart over. Et år som har vært spesielt for oss alle og som vi vil huske lenge. Jeg håper likevel at året også har hatt mange gode stunder, og da ikke minst innen det vi har felles - kondisjonsidrett. For min egen del har 2011 vært et år med mye læring. Og siden jeg er midt i livet er det kanskje på tide å lære av sine erfaringer? Jeg har lært at det å svømme med brukne ribbein er vondt og at høye bølger er mest gøy for delfiner. Samtidig har det gjort godt å få fortalt historien om mine spiseproblemer. Å fortelle om det var for meg første steg mot en bedre hverdag. Det har også vært veldig bra å få feedback.

Og til dere som har fortalt meg om egne problemer, - husk at livet er for kort til å la dem ødelegge. Kos deg med idretten, finn en plattform og jobb mot en bedre hverdag. For det er mulig! I 2012 håper jeg å kunne dra nytte av læringen fra i år. Derfor har jeg satt meg et mål allerede: Rotterdam Marathon i april. Da er langturer viktig, så skogen venter. For snøen er fortsatt bare noe vi i Oslo så langt bare har hørt om!

Kondis fyller 50 år
For KONDIS blir 2012 et år hvor vi skal feire oss selv. KONDIS fyller 50 år! Det feirer vi med å gi medlemmene enda et nummer av Kondis i postkassen. Dermed blir det 10 utgaver i 2012. På tross av at Posten legger på prisene med 15 % for å sende bladet frem til medlemmene, så vil det likevel bare bli en beskjeden økning av kontingenten. Dette kan styret gjøre fordi Kondis i 2011 har fått hele 2600 nye medlemmer. Dermed er det nå flere til å dele utgiftene på.

Da KONDIS ble stiftet 16. september 1962 var navnet Den Norske Maratonklubb. I 2012 går vi også tilbake til røttene. Som en del av jubileet vil vi slå et slag for at å løpe maraton ikke er farlig. Sluttiden er uvesentlig og dobbelt så lang tid er dobbelt så mye moro! Det skal bli mange som følger 5.30-fartsholderen i Oslo Maraton i år.

Målet er at flere enn noen gang skal stille på maratondistansen i Oslo. Der skal vi markere at KONDIS er og har vært kondisjonistenes førstevalg i 50 år! Så hvis du ennå ikke har satt deg et stort mål i 2012, hvorfor da ikke velge Oslo Maraton? Kanskje vi kan løpe sammen? Og husk at tid er ikke viktig. Det er opplevelsen det hele handler om! Tid er bare en lek med tall. Maraton er en av livets store utfordringer! Løperlegenden Emil Zatopek vant gull på både 5000 m og 10.000 m i OL i 1952. Han avsluttet lekene med å debutere på maraton og vant også maratongullet. Slik uttrykte han det etterpå: ”Vil du vinne noe, så løp 100 m. Vil du lære noe om livet, så løp maraton”

Skisamarbeid
I 2012 vil vi også inngå et samarbeid med Norske Skiveteraner. Det betyr at Kondis i 2012 vil ha et langrennsbilag med mye godt skistoff i tre av numrene, men som før også skistoff i alle utgaver. . Kondis vil i jubileumsåret stadig være i utvikling for å kunne tilby interessant stoff for ALLE som driver med kondisjonsidrett.

2011 var et topp år for medlemsverving. Men vi trenger enda flere medlemmer. Blir du med på å rekruttere enda flere medlemmer? Kanskje du kan gi Kondis-medlemskap i julegave til noen?

Til sist, på vegne av hele organisasjonen, ønsker jeg dere alle en riktig god jul med mat som smaker, mennesker som smiler og pakker store som hus. Og et riktig godt nyttår. 2012 kan bli året hvor du løper din første maraton? Eller kanskje du gjør comeback på distansen. Jeg håper det!

Tim Bennett
Kondis-president

Bli Kondismedlem! Les alle artikler i 9 kondisjonerte blader hvert år. 10 fra 2012
KONDISbladet nr.7
KONDIS-Årgang 2011
KONDISarkivet  (se oversikt over alt Kondis-innhold siden 1999, og les mange smakebiter)