Randi Opheim med ny løyperekord
22.oktober startet Boliden Vinterkarusell opp med sin andre utgave. 15 år gamle Randi Opheim (bildet) satte solid ny løyperekord.
Fra arrangørene har vi fått ord, bilder og resultater.
Det var ingen som klarte å følgje Jonny Kibsgaard da det første løpet i Boliden vinterkarusell sartet mandag kveld. Under flotte løpsforhold vant han suverent på sterke 12.32 og nermer seg nå løyperekorden til Terje Aggvin på 12.15.6. Mest av alle imponerte 15 år gamle Randi Opheim som satte solid ny løyperekord blandt damene med tiden 15.00 i den 4 km lange løypa.

Hele 111 deltakere gjennomførte det første løpet i det flotte høstværet i Odda. De fleste av disse valgte å delta i trimklassen med fleksibel starttid og egen tidtaking. De mest konkurranselystne stilte til fellesstart og her vant Jonny Kibsgaard suverent med tiden 12.32.0 som er en personlig forbedring på 15 sek fra i fjor. På de neste plassene fulgte Erling Skogasel med tiden 14.07.0 og Nils Kristian Berge med tiden 14.13.0.
Blandt damene så imponerte Randi Opheim med ny sterk løyperekord på tiden 15.00.0 som er en personlig forbedring på 38 sek og 32 sek foran løyperekorden til Ingvild Skare Thygesen fra i fjor. På de neste plassene fulgte Hilde Underdal med tiden 16.23.0 og Sigrid Haldorsson på 18.11.0

Honnør til arrangøren B.I.L. Zinken som gav kveldens startkontigent, kr. 2180.- i sin helhet til TV aksjonen "Sammen for barn"

Erling Skogasel for B.I.L. Zinken

Resultater (exel)

Alle bilder: Erling Skogasel
Start for vinterens karusell
Klar til start. Fra venstreJørgen Opheim, Randi Opheim, Erling Skogasel, Hilde Underdal, Karsten Måkestad, Nils Kristian Berge og Jonny Kibsgaard
Jonny Kibsgaard var i egen klasse
Randi Opheim solid ny løyperekord
Arne Sørtun ga alt
Jørgen Opheim
Spreke damer med godt humør