Med 7 grader i lufta, forholdsvis stille og tørt lå forholdene godt til rette for gode opplevelser og tider. Det ble rekordoppmøte på 78 fullførende, og mange personlige rekorder. Den nye løyperekorden for herrer lyder på fantastiske 9:59, hele 23 sekunder forbedring fra Lars Røttingens tid i forrige løp og ingen hadde vel turt å tro på en tid under fantastiske 10:00 i Halfdans debutløp. Antallet løpere som har prestert under 11:00 kan telles på én hånd, og disse er også løpere av ypperlig klasse, så dette må sies å være solid.

På kvinnesiden smelte Gro Svendahl til med fantastiske 12:37 og en forbedring på 3 sekunder fra Karoline Finnes rekordløp fra for to løp siden. Dermed har Varegg Team Melkesyre raskt respondert på Gulars utfordring om løyperekordene.

Bak de to vinnerne var det et lite hav til andreplassene i begge klasser, men deretter ble feltet langt tettere og preget av mange dueller. På andreplass i kvinneklassen kom Trine Larsen inn på fine 13:56 og i herreklassen var det Helge Simmenes som kom inn til like fine 11:01. Se fullstendig resultatliste her.

Bjarne Ludvigsen var nok en gang i løypene og tok bilder. Selv presterte han fine 12:23, som er tangering av hans personlige rekord fra sist. Bilder gjengitt her med tillatelse. Se for øvrig fullstendig bildeserie på facebook

toppen.jpg
Fantastiske forhold sikret høy deltakelse og godt humør i og rundt løypa i dag.

Gro.jpg
Gro Svendahl freste opp på ny flott rekordtid med 12:37!

helge.jpg
En av de mange duellene i løpet var den mellom Trygve Andresen til venstre og Helge Simmenes til høyre. Begge perset solid, men det var Helge som hadde de friskeste beina og endte med 11:01 på en imponerende andreplass. Trygve inn på tredje med 11:08.

Astrid.jpg
På tredje i kvinneklassen kom Astrid Olafsdottir fra HSI (midten), med tiden 14:03, bare 7 sekunder bak 2.plassen til Trine Larsen fra samme klubb.

Halfdan_red.jpg
Start- og tidtakingsordningen gjør det ekstra spennende ettersom man ikke kan være sikker på verken plassering eller tid før man kommer ned igjen i garderoben. Halfdan var heller ikke sikker ettersom han hadde vært riktig så stiv enkelte plasser og trodde han var nærmere 1100. Artig da å få den positive overraskelsen.

Vi minner om selve finalen i karusellen som er allerede mandag. Samme tid på dagen og sted. Se arrangørens hjemmeside for mer info.