Flømyrløpet var det 7. løpet i Sørdalskarusellen på Lillehammer i sommer og det gjenstår kun 3 løp Vegmuseumsløpet, Olympiaparkløpet og Elvaløpet. Årets sesong har vært meget bra med rekordoppslutning i hvert løp. Karusellen brukes av unge og gamle mosjonister og aktive som opplever konkuransene som god trening.

Resultatene finner du her!

Resultater på PDF



En innbitt Maiken Caspersen Falla likte seg rundt Flømyra i kveld og med rekordtiden 22:44 var hun godt fornøyd med gjennomkjøring på den 5,3 km lange skogsløypa. Hun satser litt mer på distanserenn i år og i så måte var dette god trening. Hun er litt usikker på Tour de Ski, som er vel tøff med konkurranser hver dag. Maiken har deltatt tidligere både i Mesnaelva opp og i Kanthaugenløpet, men dette var første gang hun satte rekord. Hun kommer gjerne tilbake når det passer med annen trening.


Gishe hadde fått med seg treningskameraten og konkurrenten Ørjan Grønnevig fra Stavanger Friidrettsklubb. Disse to noterte seg for 3. og 5. plass på 10000 m i Friidretts NM. Noen hundre meter før mål hadde Grønnevig en liten ledelse, men i mål var Gishe 2 sekunder foran.



Treningskameraten var godt fornøyd med løpet. Grønnevig var litt forsiktig i de vanskeligste partiene i løypa, men syntes løypa var grei og så ikke spesielt skuffet ut. Den nye rekorden til Gishe Abdi Wako lyder på 19:10. (foto: Hans Adolfsson).

Det ble en stor kveld for løping ved Skurvbrua i kveld og vi er overbevist om at mange noterte seg for bestetider. Arrangørene fra DnB og Litrim sørget for et godt arrangement. Det var mange uttrekningspremier og spesielt ble mange premier trukket ut på startnumrene 140 - 149.
Det store oppmøtet førte til at det var ganske vanskelig å finne parkeringsplass for de sist ankomne.
 

8. løp i Sørdalskarusellen går allerede i morgen 26. august da Vegmuseumsløpet går av stabelen i den fine parken til Norsk Vegmuseum. Les mer om løpet på Litrims hjemmeside!