Insomnia_VT.jpg

26. - 27. juni er det klart for den åttende utgaven av Lofoten  Insomnia Rac,e som arrangeres av Lødingen sykkelklubb og Lødingen Røde Kors i samarbeid med flere lag og foreninger i Laukvik, Henningsvær og Moskenes. I år blir det nye og  enda lengre løyper.  Den lengste distansen på 270 km byr nå på en enda større utfordring med en 35 kilometer storslagen omvei rundt yttersida. Men du kan også velge kortere distanser. 164 km fra Henningsvær eller 102 km fra Laukvik. Alle tre distansene har målgang i Lødingen.

I forhold til i fjor på samme tid er det nå påmeldt  25 % flere deltakere. Deltakelsen i fjor var rekordstor med 470 påmeldte.

Arrangøren forteller om at rittet har fått med seg to helt spesielle sykkel-lag. GirlPower er et rent damelag bestående av de 25 sprekeste amatørsyklistene i landet. Dette er damer som har trent i årevis og blant annet deltok i Trondheim – Oslo i fjor. GirlPower har medlemmer i hele landet, men de fleste er bosatte i Oslo og på Romerike.

Foto Veien Tibake _640x480.jpgVeien Tilbake er et ideelt AS som bidrar til å integrere rusmisbrukere og tidligere kriminelle tilbake til samfunnet ved mental mestring hvor hovedsaklig idrett og fysisk aktivitet og friluftsliv blir brukt som mestringsarenaer. Veien Tilbake har siden starten i 2010 gjennomført flere store og mange mindre aktiviteter. I 2012 gjennomføre de ekspedisjonen Oslo – Paris, med daglige sendinger på TV 2 under Tour de France.


 
FAKTA 
Lofoten Insomnia Race – verdens eneste sykkelritt i midnattsol.
Åttende utgave 26.- 27. juni 2015.

Tre ulike distanser, alle med målgang i Lødingen:
102 km fra Laukvik, 164 km fra Henningsvær og 270 km fra Å.

Rekord-deltakelse i 2014 med 470 påmeldte.
Arrangører er Lødingen sykkelklubb og Lødingen Røde Kors i samarbeid med flere lag og foreninger i Laukvik, Henningsvær og Moskenes. 
 

 

 

 

 

Lofoten_Insomnia_RaceMap_2015_640.jpg
Klikk på kartet for STOR utgave.

 

HJEMMESIDEN til Lofoten Insomnia Race.