Jubileumsutgaven av Rett Vest 2011, den 30. i rekken ble nok ikke slik arrangøren Florø TIF hadde håpet på og helt klart fortjent. Vind, regn og bare i overkant av 350 fullførende viser med tydelighet at palmehelgen kanskje ikke er det perfekte tidspunkt for å arrangere løpet. Men som vanlig var det et flott arrangement der funksjonærene gjorde sitt ytterste for og tilfredsstille de løpssugne og et fåtall publikum.

Årets 5km, med start på Solheim rett øst for Florø ble i år totalt dominert av våre lokale løpere. Debutanten Odd Anders Grimsbø fra Varegg åpnet tøfft og fikk straks en luke. Bare fjorårsvinner Sigbjørn Reigstad fra Osterøy greide og holde sånn noenlunde samme tempo. Det ble en tøff kamp mot vinden som kom rett i mot og på den tøffe siste kilometeren opp mot stadion ble forspranket kuttet karaftig ned. Men debutanten holdt helt inn og ble klokket inn på 17.24. Sigbjørn Reigstads tid ble 17.32 mens evigunge Harald Nygård fra AKS-77 kapret 3.plassen med tiden 18.33. Kvinneklassen ble vunnet av 13.år gamle Ingrid Næss Johansen fra Gneist, som dermed forsvarte fjorårseieren. Tiden ble 20.14 og med det var hun drøye 2 minutter før neste kvinne i mål.

Frode Johansen fra BFG Fana var beste hordalending på Maraton, tiden 3.09.40 holdt til 4. beste totalt og klasseseier i MV40. Helge Hafsås vant som vanlig maraton.

Resultater Rett Vest 2011



Odd Anders Grimsbø, sogning som studerer i Bergen og løper for Varegg. Han skryter over et meget godt miljø i klubben.


Spreke ungjenter i GDF Svez 5km Jenter14-15 år.
Kamilla Hope Kleppenes(Florø SK), Ingrid Næss.Johansen (Gneist) og Camilla Eimhjellen (Hyen IL)


Evigunge Harald Nygård fra AKS-77 gratuleres som vinner MV 60år av Nils Midling Hansen fra Askvoll IL.