Harald Ringen fra Oppegård IL og Ingrid Sandberg fra SK Vidar var raskest i Stomperudkarusellens 5 kilometer fredag.

På bildet ser vi Harald 17 kilometer ut i Lørenskog Halvmaraton i november 2010 (foto: Olav Engen)

126 deltagere totalt.
Til tross for kollisjon med UKI-karusellens første løp var det deltagerøkning fra 110 til 126 i Stomperudkarusellens 1.løp. Det hjelper godt at "Bingenrundens" kontrollmålte 5 kilometer står på programmet; her er det muligheter for mange til å hevde seg på årsstatistikkene til Kondis.

Ingrid Sandberg foran Nina Härkönen
Det ble dobbelt SK Vidar i toppen i kvinneklassen, med Ingrid Sandberg 5 sekunder foran Nina Härkönen. Tidene ble 19.10 og 19.15. I fjor vant Nina på 18.02.

Harald Ringen langt foran Eldar Frøland
I herreklassen ble den en løper i M45-59 som vant - i år som i fjor. I fjor vant Helge Dolsvåg med tiden 15.46, i år var det Harald Ringen fra Oppegård IL som vant på 16.31. Harald var suverent best og slo andremann, Eldar Frøland, med 48 sekunder.

Veldig sterke veteranvinnere:
Vi merker oss også det imponerende løpet til Ger Van Graas som vant M55-59 på 17.50...
...og Bjørn Lauglo's på 18.26 i M60-64...
...og ikke minst Henning Wibeto's løp på 18.31 i M65-59 som er ny norsk bestetid i aldersklassen

Se også nyhet på Follosiden: Wibeto med klasserekord i M65-69

Heidi og Ingar
Heidi Kristine Halling og Ingar Høiseth var raskest i ungdomsklassene. Begge løper i 13-14 årsklasen og representerer arrangørklubben Sørum IL.