Ringshaugdysten triathlon ble arrangert på Ringshaugstranda, like utenfor Tønsberg søndag 20.juni i strålende sol. Tønsberg Triathlon arrangerte konkurransen, som var den andre i rekken i årets norgescup. Denne gangen var det sprint-distanse som stod for tur (750 m – 20 km – 5 km). Kristin Lie og Even Hersleth tok seieren i henholdsvis damer og herrer senior, slik som de gjorde i den første norges-cup-konkurransen.Nora Sørsdahl og Håkon Johannessen vant juniorklassene. Det ble også arrangert en vellykket barne-triahlon tidligere på dagen, med mange ivrige små deltakere.

I herreklassen var Tom Remman først opp av vannet, tett etterfulgt av Bjørnar Evensen og Håkon Johannessen. Etter syklingen og inn til veksling lå Øyvind Johannessen i tet foran Tom, Bjørnar og klubbkamerat Even Hersleth, men de tre første ble fort tatt igjen av Even. Even vant dermed konkurransen, mens Øyvind ble nummer to, og på tredjeplass kom Henrik Oftedahl.

I kvinneklassen var Nora Sørsdahl først opp av vannet. Kristin Lie tok imidlertid tidlig føringen, og ledet så hele veien til mål. Det var større kamp om andreplassen, inn til veksling mellom sykling og løping kom Marthe Risebro Eikre-Telle, klubbkamerat Anette Racer-Farth, og Vibeke Nørstebø omtrent helt likt, med Cecilie Hegna Ikke langt bak. Det spredde seg imidlertid i løpet av løpeetappen, og Vibeke Nørstebø ble nummer to, og Marthe nummer tre.

Fullstendig resultatliste finner du her.

Tønsberg Triathlon arrangerte en vellykket og solfylt triathlon-konkurranse på Ringshaugstranda, og med et stort publikum til stede.