Rock´n Roll Marathon Series skulle 15. juni i år arrangert sitt første løp i Norge.  Et halvmaratonløp. Nå skriver de på sin hjemmeside imidlertid at de trenger mer tid på å etablere et helt nytt løp og for å nå den forventede høye standarden som  Rock´n Roll Marathon Series holder. 

Arrangøren har vært veldig fornøyd med stor respons på sitt første løp og vil åpne påmeldingen for løpet denne sommeren. Ny dato for løpet er  14. juni 2014.

På hjemmesiden for løpet står de ingenting om refusjon av påmeldingsavgiften.  På facebooksiden til arrangementet  er det nå flere som forteller om at har bestil flybilletter å lurer på om de vil få refundert dette.
Til dette svarer arrangøren at de ber folk henvende seg til:  rnroslo@competitorgroup.com for å eventuelt kunne hjelpe med dette.

Flere spør også om refusjon av påmeldingsavgiften. Informasjonen om avlysningen kom i går og foreløpig kan vi ikke se at arrangøren har gitt noen opplysninger om refusjon av påmeldingsavgiften.

kondis.no ringte telefonnummetet som står på Facebooksiden 954 10 068. Der ble vi møtt av en telefonsvarer og vi ba om å bli ringt tilbake angående vårt spørsmål om refusjon av påmeldingsavgiften.  Vi har også skrevet en melding på facebooksiden. Vi kommer tilbake med flere opplysninger så snart vi vet mer.

OPPDATERT: Alle som har meldt seg på har nå fått en e-post med bl.a. følgende informasjon:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Until then, we would like to offer you the following cancellation options:

  1. Defer your race entry to the 14 June 2014  Rock ‘n’ Roll Oslo event
  2. Receive a complete entry fee refund
  3. Transfer to another 2013  Rock ‘n’ Roll Marathon Series event*

    Please submit your preferred cancellation request here by 20 March.
    -------------------------------------------------------------------------------------

2 ukers svartid etter at arrangøren har opplyst om at et arrangement ikke blir avholdt. DET er rett og slett ikke godt nok.