Inga-Lill Rønning imponerte med 3. beste tid individuelt i årets 4 Summit Race, bare slått av Jo Inge Fjellstad og Ola Barstad.

Orienteringsløperen Jo Inge Fjellstad fra Ås IL ble suveren vinner i årets multisportutfordring i Nord-Østerdalen med over halvannen times vinnermargin til tynsetingen Ola Barstad på en like klar 2. plass.

Team Spinnvill vant lagduellen med Team Tråkk med 18 minutters margin etter at de to lagene hadde valgt forskjellige ruter fra start. Kristina Skjevdal fra Røros og Bjørnar Kleven fra Vingelen løp og syklet til topps i kortutgaven, 4 Summit Light.

4 Summit Race er en multisportkonkurranse som av mange er betraktet som Nord-Europas tøffeste. Løpet er en kombinasjon av terrengsykling, løping, og orientering. 4 Summit Race går ut på å bestige fire fjelltopper først. Årets topper var Gråhøgda 1543 moh i Os og Tolga kommune, Langsfjellhogna 1210 moh. i Tolga kommune, Storkletten i 1318 moh i Tynset kommune og Nordre Sålekinna 1595 moh. i Os og Tolga kommune.

Bildet: Savalen-syklisten Inga-Lill Rønning mot mål ved Terningen Arena i Elverum i tre dagers rittet TransØsterdalen for 14 dager siden.