Løpsrapport fra Ronny Kristoffersen:

Søndag 4.desember løp jeg, som representerer idrettsklubben HIND i Harstad, California International Marathon. Jeg åpnet første halvmaraton på 1.15.58 og følte meg i fin form. Desverre fikk jeg det veldig tungt fra 35 km og inn, og endte opp med tiden 2.37.04. Denne tiden hold til 76. plass av 8000 maratonløpere. Det ble 12. plass i min årsklasse 35-39 år.  Dette er ny personlig rekord med 2 min 12 sekunder.

Forhåpningen før løpet var å løpe på 2.35, men det gikk desverre ikke denne gangen. Min neste maraton blir Boston Marathon i april. Vinneren av løpet ble Erick Monyenye som løp på 2.11.50 og Abrha, Serkalem, Ethiopia på 2.33.40

Løpet i Sacramento har 104 meters fall mellom start og mål og resultatet vil ikke telle med på den ordinære maratonstatiikken, hvor Ronny fra før ligger på 31. plass fra et løp i USA i juli.: Se Maratonstatistikken.