Rosa_sloyfe.jpgInitiativtaker Kathrine Nordhagen som sammen med en håndfull venninner arrangerte Rosa Sløyfe-løp i Stavåsen for andre gang, tok i alle fall ikke munnen for full da hun ønsket det rosa folkehavet velkommen med å slå fast "Vi ble litt flere enn i fjor, gitt!".

I tillegg til å samle inn penger til en god sak nå i oktover, er budskapet å skape oppmerksomhet rundt dette alvorlige teamet. Målet er også å skape en positiv kveld fylt med glede og håp,

Bildet: Ingen tvil om hvilken farge som gjaldt på stiene i Stavåsen og på Løvbergsmoen denne kvelden, nei!

For ett år siden var primus motoren overveldet over 70 deltakere og 13 500 kr til den gode saken. Onsdag kveld var 610 registrert på pc-ene på stadion, og beløpet som deltakerne hadde gitt i frivillig startkontingent hadde passert svimlende 95 000 kr! Et livsviktig initiativ skapte altså et fantastisk engasjement og en nesten magisk, rosa stemning i den lave kveldssola. 

Under kommer noen bildeglimt fra løpet som hadde to løyper på 3 og 5 km, selvfølgelig merket med rosa bånd, men som forøvrig var uten både startnummer.og tidtaking.

Les også om løpet i Østlendingen: 600 mosjonister sørget for 95.000 kroner til kreftsaken


SE HELE 230 BILDER PÅ ROSA SLØYFE-LØPETS FACEBOOKSIDE

To_tomler_opp.jpgTo tomler opp for det andre Rosa Sløyfe-løpet i Elverum.

Jentehopp.jpgÅrets arrangement hadde en fantastisk bredde i deltakelsen og alle deltok med glede.

Fotballjenter.jpg
Flere av byens fotballag hadde lagt treningsøkta si til skogen denne kvelden.

Per_Steina_Krogsaether.jpg
Og sjefen for de gode tider i Elverumsfotballen, Per Steinar Krogsæter, hadde også pyntet seg igjen etter å ha feiret opprykket til OBOS-ligaen i helga. 

Rosa_jente.jpg
Og noen hadde pyntet seg ektra grundig. Er det Rosa Sløyfe-løp så er det ROSA som gjelder...

Roy_Arild_Rugsveen.jpg
Og Roy Arild Rugsveeen hadde vært i kleskapet til dattera for å finne lua som matchet kvelden.

Jentene_bak.jpg
Jentene som stod bak Rosa Sløyfe-løpet i år (fra venstre): Lene Møllerbakken, Kathrine Nordhagen, Heidi Skoglund, Grete Nordhagen og Hanne Merethe Lindberg.