Pallen_18km_herre_foto_Svein_Bakke_SK-Rye.JPG
Pallen herrer 18 km (foto: Svein Bakke, SK Rye)

20 BESTE MENN 18 KM

ALLE   RESULTATER

Gloria Vinstedt, FK Studenterna vant med over fire minutter til neste kvinne.  Foto: Heming Leira

Pallen_18km_kvinner_foto_Svein_Bakke_SK-Rye.JPG
Pallen kvinner 18 km (foto: Svein Bakke, SK Rye)

20 BESTE KVINNER 18 KM

ALLE  RESULTATER

Svein-Erik Bakke, RYE SK rammet inn av rekkverket hvor den fine traseen på Sollerudstranda går helt ut mot fjorden. Svein-Erik var en av mange, mange RYE-deltakere og tok andreplassen etter suverene Sjöqvist. Bakke var nesten like suveren på andreplass med over fire minutter til nummer tre. 1:17;37

ALLE FOTO NÅR ANNET IKKE ER NEVNT er tatt av Heming Leira

Stefan Skogbrott, hadde en klar tredjeplass på Sollerud med 10km igjen å løpe. og det holdt helt inn 1:22:13

Disse to var de neste som passerte på Sollerudstranda ute på Lysaker. Til høyre Kristoffer Johansson, som endte på femteplass med 1:22:42. Til venstre ser vi bare det siste sifferet på startnummeret, men vi er ganske sikre på at det må være Antonio Alcantera Granja, Spania som løp for Oslofjord Triathlon. Han endte på sjetteplass med 1:23:08

Håvard Nordgård,NIKE liker nye utfordringer og har de siste årene satset på triatlon hvor han hevder seg meget bra og hvor årets målsetning er Ironman på Hawaii. En utfording som EcoTrail passet nok Nordgård bra. Etter 8km passerer han som nr.8 ca. 2.13 etter tredjeplassen. Men Nordgård kom sterkt på de 10 siste asfaltkilometrene og endte på fjerdeplass bare 24 sekunder etter tredjeplassen.

Hedda Von Der Lippe Gythfeldt, Teambris, ligger på tredjeplass ute på Sollerudstranda og ender på tredje. Men bare to sekunder bak andreplassen som gikk til Jenny Wissting, Sverige, som løp for Svorkmo NOI  1:27:44 på Hedda.

Fra venstre: Hanne Mjøen Maridal, Vollan I.K. som ender på fjerdeplass med 1:31:23 I midten Are Wroldsen, Arendal Triathlon som tar 11.plass med 1:30:52 og til høyre Vegard Akersveen, Bouvet BIL som blir nr.13 med 1:32:18

En fjerdel av deltakerne kom fra utlandet i EcotrailOslo. Her er det Jurg Keller fra Sveits som tar  en 10.plass og blir nestbeste utlending.
Han kom over for å løpe løpet og hilse på sin datter Lisa Dahl Keller som treffer litt nedenfor.

Ingrid Smith-Sivertsen blir nr.5 med 1:31:34

Lisa Dahl Keller, Movatn Runners tar sjetteplassen med 1:34:11 datter til sveitsiske Jurg Keller to bilder ovenfor
og storesøster til Maren noen bilder nedenfor. For de som lurer på hvem Movatn Runners er så er det en mini-løpegruppe
med tre studivenninder. En av de andre er sjølveste Cecilie B. Engblad som har tatt over ansvaret for St.Hansgaloppen (også kjent som vaffelgaloppen)
og da skjønner du at Lisa Dahl blir en av mange som også løper i Nordmarka i St.Hansgaloppen. Et løp vi absolutt kan anbefale!

Birgit Engesæter tar syvendeplassen med 1:34:12

Runar Eriksen tok 21.plassen med 1:35:31

Karianne Ekern, løper for treningsgruppa i Ski som bærer navnet Skiløperne. 26.plass på 1:44:53

OPPDATERT: Dette er Gabrielle Silsand som endte på 28 sekunder over 2 timer.

Carla Assuad løp for klubben Vinterdans og det gav henne en 44.plass av 206 kvinner. 1:51:48

Hans Ole Hansen strekker armene i været med drøye 10km igjen å løpe.Her er vi på nordsiden av Lysaker
85.plass blant de 171 mennene som fullførte 1:53:33

Camilla Marie Isdal, RYE løper på fine 1:54:41

Anette Dietrichson Bruun fra TRY IL løp nesten på hjemmebane. 1:58:38 på Anette som holder formen ypperlig.

Torunn Brandt, RYE kom seg godt under to timer: 1:58:42
Mens alle RYEløperne løp EcoTrailOslo på lørdag arrangerer de sjøl RYEløpet på Bygdøy i kveld. Et løp vi virkelig kan anbefale!  275 er påmeldt Oslos største 5km over nett. Vanligvis er det stor etteranmelding på sjølve løpsdagen.

Tre brødre eller ihvertfall slektninger. Fra venstre:  Andy, David og Paul alle Stephens. De løp sammen hele veien og endte på 2:07:29 alle løp for Salford Harriers.

Vi løp det vi kunne i motsatt retning av løypa for å komme til skogen innimellom å ta bilder. Her er vi nå langs Lysakerelva. Vi må si at det var en ganske spennende, smal og krevende løypa. Enkelte steder var det bratt ned til elva. Det gjaldt å ha funnet en god posisjon i løypa for her var det flere steder krevende å  løpe forbi. Her er det Anne Staurland Aarbakke som kommer flyvende forbi.

Det var mange par i løypa og her har vi et av dem: Florian og Julie Maire fra Frankrike. De så ut til å trives og "fant tett sammen" da vi dukket opp med kamera.

Vi vet ikke om Soffie Hasselberg er fersk som løper, men det er ikke uvanlig at "ferske løpere" kler seg altfor godt. Jo lengre ut i rekken av løpere vi kom, jo flere traff vi som  brukte seg sjøl som kleshenger. Riktig nok var det skiftende skydekke, men løpere lengre fremme i rekka og med mer løpserfaring stilte i all hovedsak i kort.

Nok et par  som vi ikka klarte å identifisere på startnummerne. Her i et av de bratte partiene høyt over Lysakerelva.

Når du har over 13 km igjen å løpe og har vrikket ankelen kan det være greit å informere fansen om at du kommer litt senere en planlagt. Dagens moderne budbringer er mobilen. Mens det var budbringeren  Pheidippides som løp til Athen fra  Marathon  som var  inspirasjonen til den moderne klassiske øvelsen Maraton.

Dette var et av de flotte stedene i løypa langs Lysakerelva. For alle som løp denne traseen for første gang, er det vel verdt å gå turen å få med seg alt landskapet. Her var det til å med satt opp en benk.

Det samme sted med fossefallene mer i forgrunnen. Her var det både skue og lyd.
Til alle løpere som ikke deltok i EcotrailOslo og som ikke har brukt denne delen av løypa langs Lysakerelva PRØV DEN!!