John Steinar Urne: Den nye kongen av Jølster Maraton.
Bergensjubel i Jølster Maraton
Både John Steinar Urne fra ASK og Per Gunnar Alfheim hadde grunn til å juble i Jølster lørdag. Urne gikk helt til topps mens Alfheim tok tredjeplassen (andreplassen dersom Hafsås blir disket). Hafsås fulgte følgebilen ved vending og så ikke kjeglen rett foran som han skulle ha løpt rundt. Om det er arrangøren eller Hafsås som skal lastes for det må arrangøren avgjøre. Dersom ikke Hafsås gjorde dette bevisst bør han ikke diskes.
Mer jubel i Jølster
Inge Asbjørn Haugen løper inn til årsbeste i favorittløypen i Jølster. Årets mål om en tid under 3.20 er nådd. Tiden ble 3.18.53 på den gode langløperen fra Nordfjord.
Bjørn Gjerde tok seg helt ut i varmen
Bjørn Gjerde flater ut etter nok et løp under 3 timer (2.58.41). Det ga seier i M 45-49 år. Varmen tok kraften ut av de fleste løperne i dag. Skyfri himmel og > 20 grader gjør det tøft å løpe langt.
Løvik imponerer mer og mer
Arne Olav Løvik er en av våre aller største idrettsmenn. Arne Olav har Ushers sykdom (han er døv og svært svaksynt (sterkt innskrenket synsfelt). Likevel gikk han helt til topps i klasse 50-54 år i dag med 3.13.40. Persen på 2.34.03 fra Stavanger i 1994 var i sin tid verdensrekord for funksjonshemmede. Vi bøyer oss nok en gang i støvet for Arne Olavs utrolige prestasjoner.
De som kom etter Arne Olav Løvik
Arvid Tangerås (3.24.33), Inge Asbjørn Haugen (3.18.53) og Terje Askilsrud (3.19.27) besatte plassene bak Arne Olav Løvik i 50-54-årsklassen.
Arne Tvedt med fansen
Arne Tvedt er mest kjent for han som sitter oppe ved Fana kirke og deler ut twist og drikke til løperne i Norgeskarusellen og Troll-løpet. I Jølster viste han også at han fortsatt er en habil maratonløper. I dag ble det delt 5. plass i klassen med Hans-Jacob Berntsen på tiden 3.59.19.
Flott idrett i Jølster
Arne Tvedt. Trygve Hillestad, Hans-Jacob Berntsen og vinner av damenes 10 km, Anita Stenevik koser seg sammen etter løpet i Jølster.
Odd Wilhelm Olsen trives i Jølster
Odd Wilhelm Olsen fra Kondis tok en fin 3. plass i klasse 60-64 år med tiden 3.45.48.
Leif Feøy på topp i klassen som vanlig
Leif Feøy gikk til topps igjen i klasse 65-69 år. I dag ble tiden 3.19.00.
Het dag i Jølster for familien Leikvoll
Det ble svært hett for Edna og Tore Leikvoll i Jølster lørdag. Løpeturen langs Jølstervannet ble ikke den idyllen de hadde håpet på grunnet tropevarmen.
Klar for Suleskard Maraton neste år ?
Ole Andreas Årsland fra Varhaug etter løpet.
Tom Steen spurter inn til 3.07.31.
Robert Gulbrandsen presset seg under 3 timer
-
 
Se bildene fra halvmaraton i Jølster Maraton 2003

Se bildene fra 10km i Jølster Maraton 2003

Resultater og mer info fra Jølster Maraton 2003
 
Jølster Maraton hjemmeside