Så er vi gang med Høstløpene igjen. Det var et regntungt vær denne onsdag kvelden, men heldigvis startet regnet fem minutter etter at siste løper passerte målstreken. 29 løpere fant veien til Tønsberg, og alle fullførte uten uhell på det glatte underlaget som var enkelte steder i løypas trasse.

Kirsti Johnsen er i knallform for tiden og ble raskeste kvinne med tida 13.30 i den 3260 m lange løypa.
Hans Terje Mysen tok hånd om seieren og ble klokket inn på 12.33. Nærmest han kom Hjalmar Schiøtz med 12.40. Jørn Willy Olafsen kom også inn under 13 minutter og ble nr. 3 totalt.

Resultater Høstløp nr. 1 - 24. august 2011

Neste løp finner sted ved Nordskogen skole der Hortensmarka Rundt avvikles for 39. gang. Løypa er ca.8.5 km lang i vekslende terreng i Sembskogen.