1. Henrik Ingebrigtsen, Sandnes IL,     24.44.
2. Asle Rønning Tjelta, IL Skjalg,      24.53.
3. Frew Zenebe Brkineh, Sandnes IL,     25.22
.

Siddisløpet er et tradisjonsrikt løp i Stavanger, og tiltrekker seg løpere fra alle nivåer. IL Skjalg sto for et fantastisk arrangement, med salg av diverse forfriskninger, speaker, toaletter og scene-show.

Da får det heller være at det ble litt kluss med målingen av enkelte sluttider. Målvideo gåes derfor i skrivende stund gjennom av arrangøren, og fullstendig resultatoversikt vil etterhvert kommer på WWW.SIDDISLOPET.NO

unknown
Glow-dansen hører med når det er folkefest
Det var stor stemning rundt Stokkavannet lørdag 30.april. 808 var påmeldt Siddisløpet, og været viste seg fra sin beste side. Før selve løpet var det Siddis-spretten for de yngste, samt felles oppvarming i målområdet.
unknown
Henrik Ingebrigtsen med 100 meter gjenstående
Med fjorårets suverene Bjørnar Ustad Kristensen sykemeldt, var det knyttet spenning til hvem som skulle stikke av med seier i årets herreklasse. Klubbkamerat fra Sandnes IL, Henrik Ingebrigtsen, bestemte først like før start at han skulle delta. Det endte med seier, tiltross for at han allerede hadde gjort unna ei treningsøkt tidligere på dagen! Dermed ble det én plass opp på premiepallen for Ingebrigtsen, som ble nummer 2 ifjor. 24:44 ble vinnertiden i den 8.2km lange løypa.
unknown
Asle Rønning Tjelta
Opp én plass på premiepallen ble det også for arrangørklubben IL Skjalgs Asle Rønning Tjelta. Han kom inn 9 sekunder bak Ingebrigtsen.
unknown
Sandnes tok også 3.plassen i herreklassen ved Frew Zenebe.
unknown
Maraton Melkevik metere fra målstreken.
I kvinneklassen ble det oppskriftsmessig seier til merriterte Kirsten Maraton Melkevik fra BFG Fana. 27:30 ble vinnertiden. Andreplass i kvinneklassen gikk til Skjalgs Tsige Gerberhan Oqbazgi, mens GTIs Wenche Kvæven ble nummer tre.