Sterke damer og solid come-back av Torfinn Torp i Oslo

Flere Folloløpere satte preg på Oslo Maraton på søndag. Særlig er det veteranene som er med i tetkampen i sine respektive klasser. Aller best var Wenche Dørum fra Ski på den fulle maratondistansen i K55-59 som hun vant i ren utklassingsstil på sterke 3.36,03, over en time foran nr 2!!!

Også Signe Wærp, som gjorde en av sine sjeldne konkurranser, utklasset konkurrentene da hun vant halvmaraton i K65-69 med over 18 minutter på sterke 1.50,47. Signe løper for Joggekameratene i Oppegård.

Et annet gledelig come-back stod Torfinn Torp fra Oppegård for. Torp har ikke konkurrert siden han vant klassen i Birkebeinerløpet for tre år siden, men søndag var han tilbake med stil og 3.plass i M55-59 på 1.23,54.

Tredjeplass ble det også til den flerfoldige Follotrimvinneren Lill Eriksen i K50-54, med 1.39,57.

Alle bildene er tatt av Trond Th Hansen.

Fra maraton

Wenche Dørum, i blå trøye, i fint driv på vei mot utklassingsseier i K55.

Kjell Christiansen fra Joggekameratene vinker til fotografen på vei til 4.06,52 på maraton i M45.

Halvmaraton kvinner

Signe Wærp (i sort trøye) på vei til soleklar seier i halvmaraton i M65.

Lill Eriksen, som her vinker til fotografen, løp enda raskere og knep 3.plassen i M50,

Alvilde Dancke biter tennene sammen, men måtte se seg slått av begge. Her drar hun på et større felt..

Alle Folloveteranene måtte imidlertid naturlig nok bite i gresset for denne damen, Tone Hjalmarsen fra Vidar, som vant på 1.12,54.

Halvmaraton menn

Veteranen Torfinn Torp har holdt formen ved like selv om han ikke har konkurrert på tre år. Med sen påmelding måtte Torfinn starte nesten helt bakerst i feltet og det var trangt om plassen de første kilometrene. Det setter 3.plassen i et enda sterkere lys.

Steinar Lien i gul Oppegård-singlet måtte også kjempe seg frem i feltet ved denne anledningen. Han har følge av Kråkstadløperen Bård Brune i sort bakerst i feltet. De fulgte hverandre nesten helt til mål, men Steinar dro i fra mot slutten.

Knut Reian er alltid på plass, med godt humør og glimt i øyet bak solbrillene.

Alle Folloløpere var imidlertid sjanseløse mot løpets vinner, Dadafo Dhaqabi fra Kyrksæterøra, som vant på 1.06,43.