Kjetil_ raaen
Kjetil Raaen

Oppdatering: I øsende regnvær klarte Kjetil Raaen målet på 100 miles. Sluttresultatet ble 164,4. Torill Fonn Hartikainen kom først av alle på 48  timers.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

I morgen, fredag kl.12.00 starter Skövde ultrafestival. Det skal løpes 6-12-24 og 48 timer. En norsk deltager står på startstreken. Kjetil Raaen løper 24 timers. Raaen er debutant på 24 timers. Det lengste han har løpt før er en treningstur fra Oslo til Hamar som ble gjennomført tidligere i år, men Kjetil har deltatt i flere 50K,maraton og 6 timersløp. Kjetil har med seg rutinerte Geir Frykholm som hjelper gjennom døgnet. Vi har stor tro på at Kjetil passerer magiske 100 miles og vel så det i løpet av døgnet og ønsker ham lykke til.

Gledelig er det å se at hele 22 løpere er påmeldt 48 timers som går for å være en av de aller tøffeste ultradistansene. Det er også innlagt svensk mesterskap på 24 timers. Det ser ut for at det er ganske tilfeldig hvilke løpere som har prioritert dette.

Mange debutanter er på startlista for alle distanser og vi kan nok vente oss noen overraskelser da stadig nye talenter dukker opp.

Live resultater

Løpets hjemmeside

Startliste

Kjetil Raaens blogg