Fra arrangørens hjemmeside:

Søndag 13.02.2011 ble Slettedalen Rundt gjennomført for 34. gang. Det startet med flott vær - men etter hvert tiltok vinden....

Allikevel var det svært god deltaking i trimlklassen. Denne gangen var det hele 170 som gjennomførte Slettedalen Rundt i trimklassen var det 62 kvinner og 108 menn.

Den aktive klassen hadde i utgangspunktet mange utøvere, men grunnet en hel del med avbud på renndagen - så ble deltakelsen til slutt 70 stk. Av disse var det Ingebjørg Haugland, K16, som stakk av med vandrepokalen i dameklassen - hun sluttet på tiden 1.43.26 og gjennomførte Slettedalen Rundt for første gang.

I herreklassen var det avgjort allerede etter få kilometer. Over første haugen hadde allerede Kristian Ilstad, IL Ny Von, dratt fra resten av gjengen og den posisjonen holdt han inn til mål. Han sluttet på tiden 1.14.22 og slo klart nestemann på listen, som ble Øyvind Røgenes fra Erfjord IL. På tredejplass totalt sett ble Øyvind Dybing. Fjorårets vinner Odd Ivar Medhus, Røldal IL meldte forfall samme dagen - så vandrepokalen blir stående hos Kristian Ilstad neste året.

Resultater