Følg også løpende rapportering med passeringstider på kondis.no

Se også reportasje med Cecilie på Tv8 Romerike: Hun skal fra Trondheim til Oslo - til fots!

- Går bra fortsatt, selv om det begynner å kjennes, sier Cecilie Karlsen. Onsdag kveld lå hun sist blant de åtte som fortsatt løper. Hun lå like bak Erik Nossum.
De to har fulgt hverandre det meste av turen mot Alvdal. Mens Lars Christian Dørum la ut fra skjekkpunkt 200 kiometer ei mil etter Alvdal klokka 14, var Cecilie Karlsen ennå noen mil unna. Ved 19-tiden hadde hun ennå tre mil igjen før hun passerte 200 kilometer.
- Jeg hadde litt følelse med leggen, men prøver å løpe litt annerledes og føler det går bedre, smilte hun på veien i solskinnet.
Etter regn de første timene, ble dag to noe bedre. Med sola kom også litt varmere vær og med vinden i ryggen.
Knapt to timer før Lars Christian la i vei etter 200 kilometer, ankom Jon Harald Berge. Han smilte og fikk servert en varm rett fra bobilen som faren kjører.
Så ble det en hvil før han igjen la ut på veien klokka 17,31. Da hadde allerede Trond Sjåvik ankommet skjekkpunktet. Han fikk en god stol å sette seg i og hvile ut med varm mat. Selv om Jon Harald begynte å bevege seg, tok ha god tid til å hvile.
Samtidig fikk han vite at det ble transport av hans bagasje videre nedover, slik at han slipper å bekymre seg over mat og drikke.
Trond fikk ondt i skuldrene og nakken etter å ha løpt med en sekk på 7-8 kilo. Nå får han løpe lettere, og det kan gi nye krefter. Han er i siget igjen og ligger ikke langt bak Jon Harald.
Mens Jon Harald la ut 3,5 timer bak Lars Christian, løpte Trond ut tre kvarter etter dette igjen. Dermed er det trygg ledelse på Dørum, som for lengst har passert halvveis på 250 kilometer.
Lars Christian slet med magen midt på dagen, og prøvde alt fra suppe og karbonade til alkoholfritt øl for å få i seg næring. Det ser ut til å ha virket.
Bak de tre fremste, var det rundt ei mil bak til Svein Vestøl og Jard Bringedal. De var begge optimistiske, selv om de begynner å kjenne det.
- Jeg sliter med vannblemmer, men ellers går det greit, sa Svein ved Alvdal.
- Selvfølgelig begynner jeg å merke at det har blitt en lang distanse, men det går greit, sa Jard og løp videre med et smil. Litt lenger bak var Bjarne Brynning bare et stort smil på veien nedover Østerdalen.
Erik Nossum er heller ikke den som sutrer, og holdt god tempo på veien.
Cecilie Karlsen smiler uansett hvordan hun har det, men følte det fortsatt gikk ganske greit.
- Jeg er redd det blir en tøff dag i morgen, men det er bare å stå på videre, sier hun smilende og lett galopperende.

Jon Harald Berge kunne få klapp på veien fra Solan ved Alvdal og Aukrustsenteret.

Cecilie Karlsen løper meter for meter langs veien med gårder, gress og ulik utsikt nedover Østerdalen.

Mens Trond Sjåvik hviler ut, er Jon Harald Berge klar til ny økt etter sin hvil vedd 200 kilometer.

Trond Sjåvik kan hvile litt og få seg mat før neste økt venter.

Å løpe langs kanten er utfordrende for Trond Sjåvik og de andre. En gang måtte han hoppe i grøfta.

Lars Christian Dørum slet med å få i seg maten på andre dagen, og prøver å få i seg litt forskjellig etter 200 kilometers løping.

Jard Bringedal stopper og forsyner seg av alle godsakene i bilen ved Alvdal.

Her er Lars Christian Dørum klar for nye kilometer etter passering 200 kilometer med 3,5 timers ledelse.