Det var kanskje noen færre enn beregnet ut fra påmeldingen. Nærmere 800 hadde meldt seg på. Kanskje var det det vanskelige null-føret som gjorde utslaget.

Den harde løypa og arrangementet synes å bli vel tatt i mot av fornøyde deltakere. Det store spørsmålet var smøring eller ikke smøring. Det var nok mange som valgte cero-ski og var veldig godt fornøyd med det.

Resultater pr klasse

Resultater (alle)

Roger Aa Djupvik var godt fornøyd med løpet som han vant helt suverent med tiden 1:58:44, noen sekunder saktere enn i fjor, men flere minutter foran de nest beste. Roger kunne heller tenkt seg å være i kollen og med på 30 km med skibytte i morgen, men forberedelsene har ikke gått i henhold til planene og den gode former har uteblitt. Derfor var det et fint alternativ å gå Søre Ål-runden.

 

Mari Brox, OSI ble klokket inn på beste tid blant jentene med tiden 2:18:48  snaut to minutter foran Hege Skari, Lillehammer Skiklub. Mari lå litt bak i starten og klaget på kladder under skiene, men i høyden var det bedre føre og etter ca 15 km tok hun igjen Hege og holdt teten blant jentene til mål. Hege Skari på sin side fortalte at hun forsøkte å holde følge, men måtte slippe. Hun var mer konfortabel med å følge sitt eget tempo.

Mari ble med på Søre Ål -runden fordi hun studerer til lege og fortiden har praksisplass på sykehuset på Lillehammer og derfor bor her. Nå venter Vasaloppet neste helg og deretter Birkebeinerrennet.

Nest best totalt ble Svein Olav Utistog, Milslukern med tiden 2:04:24, foran Sindre Stokk, Team Pink og Erling Jevne fra Øyer Tretten IL.