Samtlige 13 og 14 åringer var samlet i et stort felt på 1500m. Jon Rolf Hope fra Hyen la ut i stort tempo fra start og bare reiste fra resten av konkurrentene. I mangel på konkurranse og kanskje litt hjelp underveis ble han likevel klokket inn på pene 4.22,95, drøye 4 sekunder bak pers. Trym Andersen fra Gneist fulgte nærmest på 5.02,05.

Konkurranse blant gutta fikk i alle fall Inga Kårstad Skaar fra Førde, som nesten hadde slått beste 13 åring på 600m i går. Hun fulgte opp med et nytt topp løp på 5.02,64, snaue 3 sekunder bak hennes flotte pers fra forrige helg i NCC. Langveisfarende Tuva Thomassen Fagerbakke fulgte opp med 5.17.79 og senket dermed persen med snaue 4 sekunder.

Linn Seliussen fra Fana  viser fin høstform og vant J 14 år på 5.15,09. Nå kommer nok noen sterke tider på lengre gateløp kjenner vi henne rett.

I den yngste gutteklassen vant Daniel Einarsen fra ASK på 4.58, 90 fulgt av Ulrik Gabriel Erlandsen fra AKS-77 på 5.02,39.

Starten 1500m

Jon Rolf Hope løp fra alle rett fra start.

Daniel Einarsen fra ASK i tet på forfølgerne.

Jon Rolf Hope inn til klar seier.

Daniel Einarsen vinner 13 års klassen.

Trym Andersen fra Gneist blir nummer 2 i G14 år. Samme plassering for Ulirik Gabriel Erlandsen(103) fra AKS-77 i G13 år

Inga Kårstad Skaar fra Førde blir beste jente og vinner  J 13år.

Linn Seliussen fra Fana vinner J 14 år.

Tuva Thomassen Fagerbakke blir nummer 2 i J 13 år.

Pallen G 13, Ulrik Gabriel Erlandsen, Daniel Einarsen og Torbjørn Espeseth.

Pallen J 13 år, Tuva Thomassen Fagerbakke, Inga Kårstad Skaar og Lena Skaatan Vik.

Klikk på link eller logo for andre reportasjer.