Bøler hadde en stor kveld med dobbeltseier i den åpne klassen i 5 x 5 km. I tillegg kom tredjelaget på en fin tiendeplass. Det lover godt foran St Olavsloppet som starter om tre uker. På bildet ser vi at Bølers Øystein Mørk har lagt seg bakerst i tetgruppa som ledes av Samuel Hafsdal. Senere gikk Mørk opp i teten og var førstemann inn til første veksling.

Alle resultater

Sommerstafettens heimeside

Kondis.no-reportasje fra fjorårets stafett
Elixia sørget for spenstig oppvarming
Temperaturen var sommerlig og fin, men de som ønsket litt drahjelp med oppvarminga fikk god inspirasjon av spreke jenter fra Elixia. Marianne Garmann Eide (til venstre) tok også på seg stafettskoa og løp en sterk tredjeetappe for Vidars andrelag.
Rustads var der, men god plass til flere...
Ekebergsletta med tilhørende skogsområder er romslig, og traseene er vederkvegende for både kropp og sjel. Dessverre var det litt for god plass mellom løperne i år, og Dennis Jacobsen fra Rustads langrennsgruppe slapp å knuffe seg fram. I Danmark er tilsvarende stafett så populær at den må arrangeres over tre dager for å få plass til alle løperne.
3 x 3 hurra for Drivs vinnerlag på 3 x 3 km
Mor og to døtre med etternavnet Weng løp tre sterke 3 kilometre på pluss/minus 11 minutter og vant den åpne klassen med god margin til OSI. Tendensen er at stadig flere lag velger 3 x 3 km i stedet for 5 x 5.
Visst kan Løplabbet løpe
Løplabbet vant den åpne mix-klassen i 5 x 5 km. Ikke så rart med en blanding av friske nykommere og garva løpere som Svein Inge Buhaug (til venstre) og Tore Amundøy (nest lengst til høyre) på laget.
Nok en stafettseier til Vidar-jentene
Vidars to lag var de to eneste på 5 x 5 km. I resultatlista er andrelaget ved en feil havna i herreklassen. På førstelaget løp (fra venstre) Anette Johnsen Hundere, Ragnhild Bente Andersen, Jessica Gunnarsson, Sofrid Braathen og Sofie van der Vlist Spiten. Også Vidar-jentene virker å være i rute til St Olavsloppet.
11 av 15 spreke menn fra Bøler
Bøler-gutta er lett gjenkjennelige i sine staslige blågule drakter. I St Olavsloppet blir de gjerne tatt for å være det svenske landslaget, og farten er ikke stort dårligere. Jevnheten og samholdet er lagets store styrke. Aldersmessig spenner det fra lovende unggutter til iherdige veteranløpere. Nå kunne de feire dobbeltseier bare en liten joggetur fra sitt eget kjerneområde. (Foto: Per Inge Østmoen)