Sola halvmarton og 10 km viste seg fra sin beste side. Det var nærmest perfekte forhold i de raske løypene som snor deg rundt flyplassen på Sola. Halvmaraton løpet fikk 146 fullførende løpere. Det er en økning på 50% fra fjorårets løp.

Jarle Risa tok tidlig kommandoen på halvmaraton løpet og løp inn til en meget sterk tid så tidlig på sesongen. Han vant med over to minutter og fikk gode 1.10.15. Tom Ole Dalsrud og Gjermund Groven, som har hatt mange fighter mot hverandre, kom på de to neste plassene.
I dameklassen tok Cathrine S Henriksen en sterk 1. plass i sitt andre halvmaraton noensinne. På plassen bak kom Anette Nilsen og Mari Mauland.
I 10 km-løypen viste nok en gang Vigdis Holst seg som den sterkeste løperen blant damene. Hun tok en seieren foran sin datter Kristine Holst, mens Kari Anne Veen Billingstad tok en fin 3. plass.
Blant herrene løp Tom Erik Halvorsen inn til en suveren seier foran Jan Erik Wergeland, mens Karl Thunheim løp inn til 3. plass.

Resultater 10km

Resultater halvmaraton

Bildeserie Solabladet

GTI's hjemmeside

Groven brødrene og Jarle Risa i tet etter 1km på halvmaraton                             Foto: Ingolf Dahle

Dan Olav Meling (327) som er 67 år gammel løper inn til ny løyperekord i 65-69-årsklassen.   Foto: Thomas Hetland

Kjetil Bregård fra Undheim IL                                                                                            Foto: Thomas Hetland

Gjermund Hellerud                                                                                                             Foto: Thomas Hetland

Cathrine S Henriksen løper inn til seier på halvmaraton                                                                  Foto: Thomas Hetland

Mari Mauland inn til en fin 3 plass på halvmaraton.                                                                   Foto: Thomas Hetland

Tom Erik Halvorsen med suveren seier på 10km                                                                 Foto: Thomas Hetland

Kristine Holst, Vigdis Holst og Kari-Anne Veen Billingstad var de 3 beste på 10 km damer.      Foto: Thomas Hetland

Gjermunn Groven, Jarle Risa og Tom Ole Dalsrud                                                           Foto: Thomas Hetland