Sognsvann Rundt Medsols valgte å komme i gang igjen etter den forferdelige tragedien i Oslo Sentrum og Utøya.
Men det var et lavmælt SRM uten skrikende speakertjeneste og uten premietrekning. kl.18:00  ble det avholdt 1 minutts stillhet for å uttrykke medfølelse med og som en kondolanse til de pårørende etter tragedien. På hver side av startseilet var det markert med sort sørgebånd ,og på hvert tre hang det roser med sorte sørgebånd som bakgrunn for å fremheve blomstene. Disse fikk lov til å henge der etter onsdagens arrangement.


Det var absolutt ingen roping på SRM denne gang. Her er det initiativtaker Heming Leira som maner til stilhet ved å holde finger for munn. Og det ble stille. 


Etter minuttet med stillhet ble  løperne lavmælt sluppet avgårde i små puljer av 10 0g 10 med 15 sekunders mellomrom.  (Mot normalt 30-50 løpere). Dette for at det hele skulle gå rolig for seg i løypa.




Etter tunge, sorgfulle dager var det godt å komme seg ut ,og her er det 3 måneder gamle Jiri som minner oss alle om at livet må gå videre og at vi må gjøre alt vi kan for å legge til rette for et åpent og godt Norge for de neste generasjoner.

 

Foto: Randi Helen Gran, Espen Moe og Heming Leira.

Resultater