Menn: Njord Erlend Wiker, Ull/ Kisa 10:15

Kvinner: Linn Beate Onsrud, Team Treig 27:32

Vinnere 3 runder:

Menn: Halvor Nordby, Privat 34.42

Kvinner: Borghild M. Sundvor, Privat 44:13

Well done!!

Nyt alle disse flotte bildene av spreke løpere i løypa ved Sognsvann, begge kjønn i alle aldre:

I grønn "don´t think run" Tove Eriksen medarrangør av den historiske Øyakarusellen i 2010.
  Høyest og foran unge jenter Knut Orderud aktiv på SRM sin facebook og bidragende med videoer
  ute i løypoa mens vi ventet på sesongstart.

Dag Espeland med capen ligger på 8.plass på lista over flest løp i SRM med sine 131 løp.

Raskeste fotballspiller denne onsdagskvelden?

Gunnar Naas med pannebånd sveiper blikket over VIP-tribunen og kan konstantere at de er fornøyd med farten hans.
  Bak i gult(?) jakke og 2 klokker og sportsbriller Stein Erik Wendel fra Heming med 114 SRM delt 15.de plass på adelskalenderen for flest
  fullførte løp.

SRM-arrangør på fjerde sesongen Alexander Miller har slagplanen klar for innspurten der han ligger
 langt fremme i feltet. Det endte 14 små sekunder bak persen på 3.runder  fra 2002!
 Alexander er i rute foran maratondebuten i Nordmarka Skogsmaraton. 8 løp til så runder Alexander
 sitt 100 SRM.

Sognsvann Rundt Medsols har variert natur rundt løypa.

Kortbukse neste gang?

Kjell Johansen tok ingen sjanser å løp med gavekortet på 500.- kr som han vant før
  start.

Om noen måneder løper han lengre enn denne kvelden.

Tommelen OPP er ikke et motbakkeløp.

Løping en musikalsk nytelse!

JubileumsT-skjorta til SRM kan han løpe med i hvertfall noen år til.

Hvor er fattern som skulle komme å heie?

Kveldens desidert fineste løpebukse!

Så rask at håret jobbet hardt for å holde følge!

Er vel på tide å få av seg lua nå?

Med SRM-skjorta smiler sola alltid til deg.

kondis.no reporter i Follo 20 år gamle Carl Fredrik Hagen, Tjalve cruset inn til
  andreplass på 21:53 på 2.runder. Det gjør ham til første løper født på 90-tallet