Anders Stenbrenden fra Milslukern Sport vant det tredje Montebelloløpet, og sikret seg også en suveren seier i Montebellotrippelen. Tidligere i år vant han også Birkebeinertrippelen.

På de neste plassene i det 16 km lange løpet fulgte Jo Nordskar og Håvard Nygaard, 1:27 og 5:05 bak Stenbrenden.

Kvinneklassen ble vunnet av Julie Marie Haabeth Brox fra IK Tjalve, 1:27 foran Inger Bonden fra Sande Sportsklubb.

Silje Stensrud fra Milslukern Pro Cycling vant kvinnenes trippelkonkurranse.

Det var totalt 254 deltakere. Av disse løp 98 menn og 31 damer 16 km-distansen. De øvrige fordelte seg på 5 km, 7,5 km trimløp og barneløp på 1,5 og 0,6 km.

5 Morken Heidi Svelvik IL K50-59 01:24:38

Julie Marie Haabeth Brox løper inn til seier på kvinnenes 16 kilometer.

Inger Bonden blir nummer to på hjemmebane i Sande

Pallen i Montebelltrippelen for kvinner: Hilde C Østmoen, Eiker CK (nr 2), Silje Stensrud, Milslukern Pro Cycling og Margrethe Havre, Sande Sportsklubb (nr 3).

Anders Stenbrenden løper inn til seier i herreklassen - og til suveren seier i trippelen.

Jo Nordskar, som vant M20-29 leder an en stor grupper der Sigurd Kittelsen (7 i M20-29)  ligger nærmest.

Lars Try er ivrig deltager på mange lange løp.

Herrepallen i Montebellotrippelen: Andremann Ole Kristian Lied, vinneren Anders Stenbrenden og nr 3 Tor Erik Aurstad.