Tessa den Heijer (1996) FIK Ren-Eng deltok i påsken i et gateløp i Nederland. Etter en litt vanskelig start på sesongen var hun spent hvordan det skulle bli med et 10 km gateløp. Løpet heter Klap tot Klap løp og er et gateløp langs kanalen fra Musselkanaal til Stadskanaal. Løpet går også gjennom Europas lengste handlegate og ble i år arrangert for 25. gang.

Det var mange gode nederlandske deltakere, og også to raske jenter fra Kenya. Tessa nådde ikke helt opp til disse, men løp allikevel inn til en ny PR på 37.00 og kom dermed på 4. plass i klassen blant kvinner totalt, og nest beste kvinne fra Nederland.

Klap_premierte_damer.jpgTessa den Heijer i godt selskap på premieutdelingen med to kenyanske og en nederlandsk løper foran seg. (Foto: Ton Frenay)