Sterk ny løyperekord i eliteMix klassen
Vinnerlaget i Elite-Mix ved 6 av dem fra venstre: Knut Aalien, Anette Brøto, Simen Haugen,Rune Fenne, Ingunn Opsal og Gunhild Halle. (I tillegg deltok Anders Aukland og Gunn Margit Andreassen)

Flott ny deltakerrekord og sterk ny løyperekord i mixeliteklassen ved stjernelaget da det 13.Rigneriksmaraton gikk under gode løpsforhold.

8 personers(manns) lag

Sterk løyperekordforbedring i mix
Tross forfall fra Susanne Wigene og Frode Andresen sørget reservene Ingunn Opsahl og Simen Haugen og de 6 andre for en sterk ny løyperekord. 2.21.51 var langt under det arrangøren hadde regnet med. De hadde satt opp BONUS-pengepremie som startet på tider under 2.26 og ned til under 2.23. Det ble altså under 2.22 og dermed fikk laget 16.000 kr. i ekstra bonus til fordeling på 8 løpere.

Vidar god tid i kvinneklassen
Tross at Vidar stilte med et noe redusert lag grunnet svangerskap og en noe sliten Christina Bus Holth etter NM og mange konkurranser noterte de 2.43.06 bare drøye minuttet bak deres egen klubbrekord og bare snaue 2 minutter bak kvinnestafettrekorden til Hyttplan rekord.

MARATON
Det var gode løpsforhold, men kanskje i varmeste laget for maratonløperne etter en periode med relativt kaldt vær uten sol i det siste.
Ihvertfall brøt 3 av de relativt få deltakerne i maratonklassen og flere slet med kramper og strekk.
Gjermund Sørstad tok en ny maratonseier for året med 2.50.10 mens Åse Hovden vant kvinneklassen med 3.43.03

Ny løyperekord i parmaraton for kvinner
Kari Langerud og Marthe B.Pedersen slo den gamle rekorden med over 10 minutter og noterte 3.00.56

kondis.no kommer med bilder i løpet av helgen.

Resultater

Alle bilder: Heming Leira
Blåbærskogen barnehage
Å jobbe i barnehage er et krevende yrke. Ørten småttinger med full speed er ofte mer slitsomt en en treningsøkt. God kondis kommer godt med!
Det har de i Blåbærskogen barnehage de stilte med hele 3 lag i mix-klasse!
Åse Hovden vinner maraton
Åse Hovden ser ut som hun kan trenge noe fra butikken i bakgrunnen. Men snart var hun kvikk og rask igjen og kunne ta imot en husbond med kramper og en meget sliten kropp.
Åse brukte 3.43 og var suveren blant kvinnene.
Pink Babes
Mindre slit mere gøy! Er en ikke så veltrent at en ønsker å løpe maraton aleine er det flott å kunne ha med seg 7 andre å dele på distansen. Her er det Pink Babes som i ekte St.Olavslopp-stil løper med hele laget samlet inn i mål på den siste etappen.
Vidar med sterk tid med redusert lag
Fra venstre: Sharon Broadwell, Christina Bus Holth, Elin Mellemstrand og Meike Hesselink 2.43.06 var svært nære klubb og løyperekorden.
Gjermund Sørstad seier på maraton
Nok en seier for Gjermund Sørstad på maraton i Buskerud. Tidligere i år vant han Påskemaraton i Drammen og i Stockholm Marathon var det bare Otterbu som var raskere av de norske.
Oslo Frontrunners vinner 4-kvinners lag
Oslo Frontrunners stilte med mange deltakere i årets Ringeriksmaraton, jentene gikk helt til topps.
Team Krampe vinner 4-manns lag
Hytteplan Høyfart vinner stafett kvinner
Edbo Risk vinner stafett mix
Ny løyperekord for Parmaraton kvinner
Kari Langerud og Marte B. Pedersen slo den gamle løyperekorden kraftig og nå lyder den nye på 3.00.56
Kari løp uoffisiellt på 1.27 og det betyr ca. 1.33 på Marte. Meget sterkt da vi kan fortelle at det var debut på halvmaraton for henne og løypa på Ringerike er ikke den letteste!
(i år vil den tida foreløpig holde til en plass inne blant de 30 beste kvinner på distansen)