Singapore Night Trail er et terrengløp med ulike distanser der 18 km er lengst og 12 km nest lengst. Det var flere nordmenn med, men vi har bare resultatene til de tre beste.

Målområdet.jpgAnja Elise Lid vant kvinneklassen på 12-kilometeren med tiden 58:12 som var 59 sekunder foran Stephanie Hulbert på 2.plass. Det var 394 deltagere i klassen.

I herreklassen på 18 km løp John Henry Strupstad inn til 2. plass med tiden 1:11:41 som var 1:40 etter vinneren Nimesh Gurung. I tillegg kom Johan Nordby på en sterk 5. plass av 665 løpere med tiden 1:20:08.

- Verdt å merke seg var at løpet i går var i jungelen, en ny og eksotisk opplevelse, sier John Henry til kondis.no.  Han var i Singapore på grunn av verdens fysioterapikongress som gikk av stabelen der nede samme helgen.

Johan og Anja bor og jobber i Singapore dette året.