Det er ikke så vanlig at unge løpere hevder seg så godt på de flate ultraløpene, men Cecilie Landro er et imponerende unntak. Den 21 år gamle Bergenseren løp som 20-åring hele 69,389 km på 6-timers i Undheim i fjor høst, så vi fikk jo da en pekepinn på hva hun er god for. Hun løp også100 km i Bergen på 9:11:07.

Løpet på den doble distansen i Skövde er enda sterkere, og med en snittfart på 5:41 min/km endte hun altså opp med imponerende 126,542 km. Hun var 19 kilometer bedre enn neste kvinne og drøyt 2 km foran herrevinneren!

Resultatene ligger nå her
Men flyttes senere hit

Det er bare våre VM-løpere Margrethe Løgavlen og Rita Nordsveen som har løpt lenger på 12-timers enn Cecilie... og Rita er nå som 43-årig bedre enn noen sinne (like gammel som Margrethe var da hun satte den norske rekorden). Altså... når du blir dobbelt så gammel Cecilie, da blir du god da!

115,544 Line Foss Sportsklubben Rye 29 Oslo (i) 08.12.2007

Et interessant poeng er at kvinnen på 5. plass (Line Foss) samme dag som Cecilie løp 12 timers ble nummer to i Norseman.

Europeisk rekord på 48-timers løp av Torill Fonn,
376,939 km

Bilde lånt fra Torills Facebookside "Legend...en riktig legend" skriver Fever Production som har tatt bildet.

Tidligere norske Torill Fonn, nå svenske Torill Fonn, løp inn til ny europeisk kvinnerekord på 48-timers løp under Skövde Ultrafestival - i hjembyen hennes. Hun klarte smått fantastiske 376,939 km på to døgn, og selv om målet var å slå verdensrekorden på 397,103 km var dette en fantastisk prestasjon.

Herrevinneren, den sterke finske løperen Jari Tomppo vant med 310 kilometer, mens Eiolf Eivindsens norske rekord fra 2008 er på 343,650 km. dette setter Torills løp i en passende perspektiv. Vi bøyer oss i hatten!

Om fire måneder er det klart for det første Bislett 48-timers, 20 november, der det foreløpig er 32 påmeldte. Det skal bli spennende å se om noen, kvinner eller menn, kan matche Torills distanse der...