L%F8psleder+Olav+med+siste+info+til+deltagerne+f%F8r+start
Løpsleder Olav med siste info til deltagerne før start
...og+deltagerne+var+lydh%F8re.
...og deltagerne var lydhøre.
Starten+har+g%E5tt.+
Starten har gått.
Feltet+forsvinner+i+retning+Helgehaugen%2C+den+f%F8rste+av+fem+700-meterstopper.
Feltet forsvinner i retning Helgehaugen, den første av fem 700-meterstopper.
Etter+800+meter+er+Stibolten+%28Jon+Harald+Berge%29+alene+i+tet.
Etter 800 meter er Stibolten (Jon Harald Berge) alene i tet.
Stibolten+med+vannet+%D8lja+i+bakgrunnen.
Stibolten med vannet Ølja i bakgrunnen.
Her+stemples+det+p%E5+6.post+ved+Sandungen+g%E5rd.+De+fem+f%F8rste+postene+var+p%E5+toppen+av+de+fem+700-meterstoppene+i+Nordmarka.
Her stemples det på 6.post ved Sandungen gård. De fem første postene var på toppen av de fem 700-meterstoppene i Nordmarka.
Stibolten+med+seiersgest+i+bakken+opp+mot+m%E5l%2C+etter+en+suveren+oppvisning+som+varte+bare+7+timer+og+17+minutter.+Nesten+en+time+raskere+enn+i+fjor+-+da+var+forholdene+bedre+%28ikke+p%E5+langt+n%E6r+s%E5+varmt%29.
Stibolten med seiersgest i bakken opp mot mål, etter en suveren oppvisning som varte bare 7 timer og 17 minutter. Nesten en time raskere enn i fjor - da var forholdene bedre (ikke på langt nær så varmt).
Ole+Petter+Hjelle+trengte+poeng+fra+et+Ultra-Trail+du+Mont-Blanc+kvalifieringsl%F8p.+Kristins+Runde+er+med+p%E5+den+lista%2C+og+Ole+Petter+er+etter+fullf%F8rt+Kristins+Runde+klar+for+%E5rets+UTMB.
Ole Petter Hjelle trengte poeng fra et Ultra-Trail du Mont-Blanc kvalifieringsløp. Kristins Runde er med på den lista, og Ole Petter er etter fullført Kristins Runde klar for årets UTMB.
Stibolten+er+ferdigdusja+og+har+kost+seg+i+m%E5lomr%E5det+i+over+halvannen+time.+Ole+Petter+har+tatt+ut+de+siste+kreftene+for+%E5+holde+unna+for+Frants+Mohr+p%E5+slutten%2C+det+ble+2.plass+med+21+sekunders+margin.
Stibolten er ferdigdusja og har kost seg i målområdet i over halvannen time. Ole Petter har tatt ut de siste kreftene for å holde unna for Frants Mohr på slutten, det ble 2.plass med 21 sekunders margin.
Frants+Mohr+p%E5+vei+opp+bakken+til+servicestasjonen+nedenfor+Ringkollen.+Han+var+i+n%E6rheten+av+Ole+Petter+hele+veien%2C+og+tvekampen+mellom+disse+kunne+vi+andre+f%F8lge+p%E5+vei+inn%2Fut+til+toppene.+Det+ble+3.plass+til+Frants%2C+som+med+en+bra+avslutning+var+veldig+n%E6r+en+2.plass.+De+som+%F8nsker+Frants+velkommen+er+Amalija+Kovacic%2C+Per+Lind+%28og+Ole+Engen+utenfor+bildet%29.
Frants Mohr på vei opp bakken til servicestasjonen nedenfor Ringkollen. Han var i nærheten av Ole Petter hele veien, og tvekampen mellom disse kunne vi andre følge på vei inn/ut til toppene. Det ble 3.plass til Frants, som med en bra avslutning var veldig nær en 2.plass. De som ønsker Frants velkommen er Amalija Kovacic, Per Lind (og Ole Engen utenfor bildet).
Br%F8drene+Gilberg+%28Arne+og+Runar%29+valgte+lang+treningstur+sammen+med+J%F8rgen+el+Fakiri%2C+framfor+deltagelse+i+Kristins+Runde.+De+var+imidlertid+innom+deler+av+traseen%2C+her+i+selskap+med+Frants.
Brødrene Gilberg (Arne og Runar) valgte lang treningstur sammen med Jørgen el Fakiri, framfor deltagelse i Kristins Runde. De var imidlertid innom deler av traseen, her i selskap med Frants.
Bj%F8rn+Gjerde+foretrekker+%E5+l%F8pe+p%E5+vei%2C+og+er+norges+nest-mest+l%F8pende+maratonl%F8per.+Kristins+Runde+kom+midt+mellom+Midnight+Sun+Marathon+i+Troms%F8+og+J%F8lster+Maraton%2C+men+han+hadde+likevel+veldig+lyst+til+%E5+bli+med+-+og+bestemte+seg+bare+et+par+dager+f%F8r+l%F8pet.+Eg+er+godt+kjent+i+omr%E5det+p%E5+vinterstid+etter+mange+skiturar+t%2Fr+Oslo-Mylla%2C+s%E5+det+kunne+vera+moro+%E5+g%E5%2Fl%F8pe+der+ogs%E5%2C+sa+Bj%F8rn.+Moro+ble+det+-+han+l%F8p+imponerende+jevnt+og+inn+til+en+4.plass.
Bjørn Gjerde foretrekker å løpe på vei, og er norges nest-mest løpende maratonløper. Kristins Runde kom midt mellom Midnight Sun Marathon i Tromsø og Jølster Maraton, men han hadde likevel veldig lyst til å bli med - og bestemte seg bare et par dager før løpet. Eg er godt kjent i området på vinterstid etter mange skiturar t/r Oslo-Mylla, så det kunne vera moro å gå/løpe der også, sa Bjørn. Moro ble det - han løp imponerende jevnt og inn til en 4.plass.
Sten+Gunnar+Hansen+debuterte+p%E5+Ultral%F8p+p%E5+Eggemoen+tidligere+i+%E5r.+Litt+senere+br%F8t+han+50+km+i+Drammen%2C+men+i+Kristins+Runde+fikk+han+vist+at+han+er+en+god+ultral%F8per.+Det+ble+5.plass+bare+2+minutter+etter+Bj%F8rn.
Sten Gunnar Hansen debuterte på Ultraløp på Eggemoen tidligere i år. Litt senere brøt han 50 km i Drammen, men i Kristins Runde fikk han vist at han er en god ultraløper. Det ble 5.plass bare 2 minutter etter Bjørn.
Bruno+P%E5lsson%2C+svenske+som+bor+og+jobber+i+Arendal+-+og+som+ellers+koser+seg+med+Triatlon.+Bruno+l%F8p+inn+til+6.plass+f%F8r+han+hastet+hjem+for+%E5+flytte+til+nytt+hus.
Bruno Pålsson, svenske som bor og jobber i Arendal - og som ellers koser seg med Triatlon. Bruno løp inn til 6.plass før han hastet hjem for å flytte til nytt hus.
Krister+Lind+%28sittende+p%E5+gresset%29+var+best+av+de+seks+utenlandske+deltagerne+med+en+7.plass.+Han+hadde+h%E5pet+%E5+l%F8pe+p%E5+9+timer%2C+men+det+var+f%F8r+han+s%E5+hvor+varmt+det+ble.+Her+blir+han+gratulert+av+Sten+Gunnar.
Krister Lind (sittende på gresset) var best av de seks utenlandske deltagerne med en 7.plass. Han hadde håpet å løpe på 9 timer, men det var før han så hvor varmt det ble. Her blir han gratulert av Sten Gunnar.
Krister+hadde+moralsk+st%F8tte+av+sin+kone%2C+Laila+%D8jefelt%2C+som+syklet+hele+l%F8ypa+og+heiet+p%E5+mannen+%28og+andre%29.+I+l%F8pet+skal+l%F8perne+klare+seg+selv%2C+s%E5+han+kunne+dessverre+ikke+laste+sekken+p%E5+konas+rygg.
Krister hadde moralsk støtte av sin kone, Laila Øjefelt, som syklet hele løypa og heiet på mannen (og andre). I løpet skal løperne klare seg selv, så han kunne dessverre ikke laste sekken på konas rygg.
Drop-bagen+til+Daniel+ligger+og+venter+p%E5+han+ved+servicestasjonen.
Drop-bagen til Daniel ligger og venter på han ved servicestasjonen.
...og+her+er+Daniel+Gilberg+p%E5+vei+ut+fra+servicestasjonen.+Det+ble+8.plass+til+den+svenske+24-%E5ringen+som+i+fjor+var+helt+oppe+p%E5+4.plass.
...og her er Daniel Gilberg på vei ut fra servicestasjonen. Det ble 8.plass til den svenske 24-åringen som i fjor var helt oppe på 4.plass.
Mikko+Luusalo%2C+finnen+som+har+bodd+og+jobbet+i+Oslo+i+halvannet+%E5r%2C+slet+ogs%E5+litt+mer+enn+i+fjor.+3.plassen+i+fjor+ble+byttet+ut+med+9.plass+i+%E5r.+Her+forlater+han+servicestasjonen+mens+Per+Lind+sjekker+tiden+i+bakgrunnen.
Mikko Luusalo, finnen som har bodd og jobbet i Oslo i halvannet år, slet også litt mer enn i fjor. 3.plassen i fjor ble byttet ut med 9.plass i år. Her forlater han servicestasjonen mens Per Lind sjekker tiden i bakgrunnen.
Bengt+Johnsson+var+usikker+p%E5+start+til+f%E5+dager+f%F8r+l%F8pet+p%E5+grunn+av+en+skade.+Det+ble+start%2C+og+det+gikk+bra.+10.plass+p%E5+litt+under+11+timer+p%E5+Bengt.
Bengt Johnsson var usikker på start til få dager før løpet på grunn av en skade. Det ble start, og det gikk bra. 10.plass på litt under 11 timer på Bengt.
En+blid+og+forn%F8yd+Tor+Arne+Stjern...+f%F8r+han+ble+sliten+-+men+fortsatt+like+blid.+Gj%F8vikgutten+som+l%F8per+for+Romerike+Ultral%F8perklubb+kom+p%E5+11.plass.
En blid og fornøyd Tor Arne Stjern... før han ble sliten - men fortsatt like blid. Gjøvikgutten som løper for Romerike Ultraløperklubb kom på 11.plass.
Engelske+Matthew+Wilson+har+nettopp+flyttet+til+Oslo+i+forbindelse+med+jobb.+Noe+av+det+f%F8rste+han+gjorde+n%E5r+han+kjom+til+Norge+var+%E5+lete+opp+lange+trail+run+-+han+fant+Kristins+Runde+og+meldte+seg+p%E5.
Engelske Matthew Wilson har nettopp flyttet til Oslo i forbindelse med jobb. Noe av det første han gjorde når han kjom til Norge var å lete opp lange trail run - han fant Kristins Runde og meldte seg på.
Per-Einar+Roth+er+ny+leder+for+friidrettsgruppa+til+UllKisa+IL.+Klubben+som+har+Norges+suverent+st%F8rste+elitegruppe+i+herrer+junior+p%E5+mellomdistanse+%282+av+l%F8perne+er+s%F8nner+til+Per-Einar%29.+Sj%F8l+liker+han+bedre+%E5+l%F8pe+langt+-+men+Kristins+Runde+var+det+lengste+han+til+n%E5+hadde+pr%F8vd+seg+p%E5.
Per-Einar Roth er ny leder for friidrettsgruppa til UllKisa IL. Klubben som har Norges suverent største elitegruppe i herrer junior på mellomdistanse (2 av løperne er sønner til Per-Einar). Sjøl liker han bedre å løpe langt - men Kristins Runde var det lengste han til nå hadde prøvd seg på.
Radarparet+Matthew+og+Per-Einar+holdt+sammen+hele+veien+og+bokstavelig+sammen+over+m%E5lstreken+etter+11+timer+og+22+minutter.+Praten+gikk+nok+litt+for+livlig+en+periode%2C+for+disse+to+klarte+%E5+g%E5+p%E5+en+skikkelig+bom+i+et+veikryss+ved+Tverrsj%F8stallen.+Det+kostet+dem+kanskje+45+minutter%2C+s%E5+en+mulig+top-10+plassering+ble+i+stedet+delt+12.plass.
Radarparet Matthew og Per-Einar holdt sammen hele veien og bokstavelig sammen over målstreken etter 11 timer og 22 minutter. Praten gikk nok litt for livlig en periode, for disse to klarte å gå på en skikkelig bom i et veikryss ved Tverrsjøstallen. Det kostet dem kanskje 45 minutter, så en mulig top-10 plassering ble i stedet delt 12.plass.
Atle+Berntsen+m%E5tte+plusse+p%E5+fjor%E5rstiden+med+nesten+halvannen+time%2C+men+det+var+mange+som+brukte+lenger+tid+i+%E5rets+utgave.+Ikke+alle+er+som+Stibolten.+50-%E5ringen+fra+Oslo+ble+nummer+14.
Atle Berntsen måtte plusse på fjorårstiden med nesten halvannen time, men det var mange som brukte lenger tid i årets utgave. Ikke alle er som Stibolten. 50-åringen fra Oslo ble nummer 14.
Knut+Kronstad+og+Gunnar+F%E6hn+tidlig+i+l%F8pet.+Gunnar+l%F8p+senere+litt+fra+Knut%2C+som+senere+bommet+stygt+p%E5+veivalget+ved+Oppkuven.+Selv+om+det+ble+veldig+mye+g%E5ing+p%E5+slutten+kom+Gunnar+-+l%F8pets+eldste+deltager+-+inn+p%E5+en+15.plass.+Knut+%2823.plass%29+la+seg+etterhvert+bak+i+feltet+-+og+holdt+den+kvinnelige+deltageren+med+selskap.
Knut Kronstad og Gunnar Fæhn tidlig i løpet. Gunnar løp senere litt fra Knut, som senere bommet stygt på veivalget ved Oppkuven. Selv om det ble veldig mye gåing på slutten kom Gunnar - løpets eldste deltager - inn på en 15.plass. Knut (23.plass) la seg etterhvert bak i feltet - og holdt den kvinnelige deltageren med selskap.
Undertegnede+hadde+ogs%E5+veldig+lenge+f%F8lge+med+den+eneste+kvinnen+som+har+fullf%F8rt+Kristins+Runde+i+konkurranse%2C+Marit+KRISTIN+Berg+Bjerknes.+P%E5+grunn+av+l%F8perkne+sp%F8kte+det+kraftig+for+deltagelsen+min+-+og+forsiktig+start+var+eneste+mulighet+for+%E5+fullf%F8re.+Vi+hadde+nesten+fem+fine+timer+sammen.+Marit+imponerte+ikke+bare+med+jevn+l%F8ping+fram+til+servicestasjonen+-+det+fortsatte+like+jevnt+og+trutt+slik+at+hun+kom+i+m%E5l+p%E5+litt+over+13+timer.+HUn+hadde+som+m%E5l+%E5+klare+cuten+p%E5+16+timer.
Undertegnede hadde også veldig lenge følge med den eneste kvinnen som har fullført Kristins Runde i konkurranse, Marit KRISTIN Berg Bjerknes. På grunn av løperkne spøkte det kraftig for deltagelsen min - og forsiktig start var eneste mulighet for å fullføre. Vi hadde nesten fem fine timer sammen. Marit imponerte ikke bare med jevn løping fram til servicestasjonen - det fortsatte like jevnt og trutt slik at hun kom i mål på litt over 13 timer. HUn hadde som mål å klare cuten på 16 timer.
Her+er+shejk+Olav+%28undertegnede+alts%E5%29+i+siste+bakken+opp+mot+m%E5l.+L%F8perkneplagene+kom+en+times+tid+etter+farts%F8kningen+fra+Ringkollen+-+men+det+holdt+likevel+til+%E5+passere+en+del+l%F8pere+og+dermed+til+en+16.plass.+11.38+var+et+p%E5slag+p%E5+fjor%E5rstiden+p%E5+akkurat+2+timer%2C+men+det+viktige+denne+gangen+var+%E5+fullf%F8re.+Dr%F8mmen+om+%E5+fullf%F8re+alle+de+norske+ultral%F8pene+i+%E5r+lever+dermed+enn%E5%2C+men+det+blir+kort+tid+til+%E5+f%E5+orden+p%E5+l%F8perkneplagene+med+nye+ultral%F8p+om+2+og+4+uker.
Her er shejk Olav (undertegnede altså) i siste bakken opp mot mål. Løperkneplagene kom en times tid etter fartsøkningen fra Ringkollen - men det holdt likevel til å passere en del løpere og dermed til en 16.plass. 11.38 var et påslag på fjorårstiden på akkurat 2 timer, men det viktige denne gangen var å fullføre. Drømmen om å fullføre alle de norske ultraløpene i år lever dermed ennå, men det blir kort tid til å få orden på løperkneplagene med nye ultraløp om 2 og 4 uker.
Mons+%D8yvind+Tingelstad+fra+Tynset+ville+gjerne+l%F8pe+raskere+enn+i+2008%2C+og+det+klarte+han+med+nesten+en+halv+times+margin.+17.plass+p%E5+%D8yvind%2C+som+her+slapper+av+etter+m%E5lpassering.
Mons Øyvind Tingelstad fra Tynset ville gjerne løpe raskere enn i 2008, og det klarte han med nesten en halv times margin. 17.plass på Øyvind, som her slapper av etter målpassering.
Ronny+Jakobsen+valgte+omvendt+fargekombinasjon+i+forhold+til+Stibolten+som+l%F8p+i+helhvitt.+Det+gikk+mest+i+sort+for+Ronny%2C+som+innr%F8mmet+at+dette+var+t%F8ffere+enn+turen+Farrisvannet+Rundt+tidligere+i+%E5r.+12+og+en+halvtime+og+18.plass+p%E5+Ronny.
Ronny Jakobsen valgte omvendt fargekombinasjon i forhold til Stibolten som løp i helhvitt. Det gikk mest i sort for Ronny, som innrømmet at dette var tøffere enn turen Farrisvannet Rundt tidligere i år. 12 og en halvtime og 18.plass på Ronny.
Runar+Thorstensen+hadde+v%E6rt+i+deler+av+traseen+dagen+f%F8r%2C+for+%E5+henge+opp+kontrollposter+p%E5+Oppkuven+og+ved+Sandungen+g%E5rd.+Det+ble+null+bom+og+20.plass+p%E5+Runar.
Runar Thorstensen hadde vært i deler av traseen dagen før, for å henge opp kontrollposter på Oppkuven og ved Sandungen gård. Det ble null bom og 20.plass på Runar.
Niclas+Grip+fra+Ume%E5+skulle+egentlig+l%F8pt+et+fjellultra+i+Sverige+denne+helgen%2C+men+l%F8pet+ble+avlyst.+Han+var+en+av+5+l%F8pere+som+fikk+en+stygg+bom+i+Kristins+Runde%2C+da+han+ble+med+Knut+Kronstad+p%E5+en+lang+omvei+ved+Oppkuven.+L%F8perne+hadde+kart%2C+deltaljert+beskrivelse+av+alle+l%F8ypekryss+og+det+var+piler+i+grusen+ved+alle+kryss.+Likevel+er+det+tydeligvis+ikke+til+%E5+unng%E5+at+noen+er+ukonsentrert+og+bommer.+
Niclas Grip fra Umeå skulle egentlig løpt et fjellultra i Sverige denne helgen, men løpet ble avlyst. Han var en av 5 løpere som fikk en stygg bom i Kristins Runde, da han ble med Knut Kronstad på en lang omvei ved Oppkuven. Løperne hadde kart, deltaljert beskrivelse av alle løypekryss og det var piler i grusen ved alle kryss. Likevel er det tydeligvis ikke til å unngå at noen er ukonsentrert og bommer.
Sven+Gjermund+Arnesen+var+den+eneste+l%F8peren+som+valgte+%E5+bryte+Kristins+Runde.+Han+hang+seg+p%E5+Matthew+og+Per-Einar+da+de+var+p%E5+storbom+ved+Tverrsj%F8stallen.+N%E5r+han+i+tillegg+ble+veldig+sliten+i+l%E5ra+og+helt+sist+i+feltet+valgte+han+%E5+gi+seg+ved+Ringkollen.+Allerede+dagen+etter+var+han+heldigvis+sprek+nok+til+%E5+v%E5ge+%E5+melde+seg+p%E5+til+Unionsmaraton+neste+helg.
Sven Gjermund Arnesen var den eneste løperen som valgte å bryte Kristins Runde. Han hang seg på Matthew og Per-Einar da de var på storbom ved Tverrsjøstallen. Når han i tillegg ble veldig sliten i låra og helt sist i feltet valgte han å gi seg ved Ringkollen. Allerede dagen etter var han heldigvis sprek nok til å våge å melde seg på til Unionsmaraton neste helg.
Dette+fine+vanntrauet+st%F8ter+vi+p%E5+langs+veien+mellom+Olimb+og+Trantjern.+Der+g%E5r+ikke+KR-l%F8ypa%2C+for+slike+skulle+vi+gjerne+hatt+med+jevne+mellomrom.+Det+var+mange+bekker+%E5+hente+vann+fra%2C+men+med+stive+ben+og+kanskje+krampe%2C+er+det+ikke+alltid+lett+%E5+etterfylle+vann+i+en+bekk.
Dette fine vanntrauet støter vi på langs veien mellom Olimb og Trantjern. Der går ikke KR-løypa, for slike skulle vi gjerne hatt med jevne mellomrom. Det var mange bekker å hente vann fra, men med stive ben og kanskje krampe, er det ikke alltid lett å etterfylle vann i en bekk.
Det+eneste+stedet+l%F8perne+f%E5r+hjelp+underveis+er+ved+servicestasjonen+nedenfor+Ringkollen.+Der+passerer+l%F8perne+etter+29+og+32+kilometer.+S%E5kalte+drop-bags+er+fraktet+ut+-+og+p%E5+bildet+ser+vi+Ole%2C+Per+og+Amalija+som+speider+etter+l%F8pere.
Det eneste stedet løperne får hjelp underveis er ved servicestasjonen nedenfor Ringkollen. Der passerer løperne etter 29 og 32 kilometer. Såkalte drop-bags er fraktet ut - og på bildet ser vi Ole, Per og Amalija som speider etter løpere.
De+fleste+tilskuerne+i+Kristins+Runde+har+fire+bein+og+sier+enten+m%F8%F8+eller+b%E6%E6.+Nattestid+er+det+litt+mer+eksotisk+dyreliv+i+tillegg.+Da+undertegnede+syklet+hele+runden+for+%E5+male+hvite+piler+i+grusen+%28natt+til+fredag%29+s%E5+jeg+hare+tre+ganger+og+elg+to+ganger.+Tobente+tilskuere+er+det+lite+av%2C+det+var+i+det+hele+tatt+f%E5+mennesker+som+gikk+eller+syklet+tur+i+den+steikende+varmen.
De fleste tilskuerne i Kristins Runde har fire bein og sier enten møø eller bææ. Nattestid er det litt mer eksotisk dyreliv i tillegg. Da undertegnede syklet hele runden for å male hvite piler i grusen (natt til fredag) så jeg hare tre ganger og elg to ganger. Tobente tilskuere er det lite av, det var i det hele tatt få mennesker som gikk eller syklet tur i den steikende varmen.
Her+er+familen+And+ute+og+viser+seg+fram.+Kanskje+ser+de+etter+Frode+And+%28vignett+p%E5+ultraforumet+som+l%F8p+KR+i+2008%29%2C+men+han+stilte+ikke+opp+i+%E5r.+
Her er familen And ute og viser seg fram. Kanskje ser de etter Frode And (vignett på ultraforumet som løp KR i 2008), men han stilte ikke opp i år.
Derek+Henry+Broughton+fra+Oslo+Fallskjermjegerklubb+%28hopper+formasjon+sammen+med+Ole+Petter+Hjelle%29+mangler+i+bildeserien+til+Bj%F8rn.+Her+har+Arne+Halvorsen+tatt+bilde+av+Derek+p%E5+vei+mellom+f%F8rste+og+andre+toppen.+Det+ble+tungt+p%E5+slutten+for+Derek+som+endte+p%E5+19.plass+etter+%E5+ha+v%E6rt+rundt+10.plass+halvveis.
Derek Henry Broughton fra Oslo Fallskjermjegerklubb (hopper formasjon sammen med Ole Petter Hjelle) mangler i bildeserien til Bjørn. Her har Arne Halvorsen tatt bilde av Derek på vei mellom første og andre toppen. Det ble tungt på slutten for Derek som endte på 19.plass etter å ha vært rundt 10.plass halvveis.
Arne+Halvorsen+har+ogs%E5+f%E5tt+med+seg+Frank+Robert+Hansen+fra+Oslo%2C+som+slet+med+kramper+allerede+halvveis+i+l%F8pet.+Men%2C+28-%E5ringen+fullf%F8rte+og+fikk+sin+velfortjente+finisher-beltespenne.
Arne Halvorsen har også fått med seg Frank Robert Hansen fra Oslo, som slet med kramper allerede halvveis i løpet. Men, 28-åringen fullførte og fikk sin velfortjente finisher-beltespenne.