John Henry Strupstad deltok lørdag med barvur  i Unionsmaraton i Rømskog. Ren-Eng-løperen satte ny løyperekord med hele 13 minutter da han løp den tøffe løypa på 2.39.12. Løypa går både på veg og i terrenget og er som navnet tilsier også innom Sverige. En annen ultraløper, Gjermund Sørstad fra SK Vidar, løp i tillegg godt under den gamle rekorden som lød på 2.52.22. Rekordløpet på svenskegrensen sikret Ren-Eng-løperen en ekstrapremie på 2500 kr.

Også andre Hedmark-løpere prydet toppen av resultatlistene i Østfold. Oppstad-troikaen, Per Vidar Fjeld, Bjørn Paulsrud og Kjell Langfoss, tapetserte igjen seierspallen i M45-49 år - denne gang på halvmaraton. Klubbvenninna Linn Kristin Vibekken løp inn til klasseseier i K 18-34 år på dagens nest beste maratontid blant damene med 3.46.42. Også Aina Pulsrud ble klassevinner på 10 km i K 45-49 år.

Alle resultater på UnionsMarathons nettside

Bildet: John Henry Strupstad etter siste helgs triumf på halvmaraton i Femundløpet.

3 x Oppstad IL på pallen i M 45-49 også i Sentrumsgateløpet på Kongsvinger 14 dager før Unionsmaraton. Den gang var det Kjell Langfoss (i midten) som var best, men denne gang var Per Vidar Fjeld (til venstre) og Bjørn Paulsrud henholdsvis 13 og 4 sekunder raskere på den drøyt doble distansen.