Løpere på maratondistansen fikk med seg opplevelsen av fire årstider i ett løp. Her opplevdes sludd, hagl, vind og sol, skiftene fra start til mål. Særlig var det stafettlagene som bidro til flere deltakere i år. Sigurd Lima løp sin maraton nr. 100 og fikk overrakt Den Norske Maratonklubbs flott trofé for 100 maratonløp.

Alle foto: Oddvar Tjomlid
Jan+Tore+Paulsen+%2814%29+presser+Odd+G+Tveit+som+n%F8yer+seg+med+en+3.+plass.+Kanskje+er+det+Roger+Nevland+vi+skimter+bak.+Han+tok+2.+plassen.+Jan+Tore+vinner+p%E5+3%3A05.19.
Jan Tore Paulsen (14) presser Odd G Tveit som nøyer seg med en 3. plass. Kanskje er det Roger Nevland vi skimter bak. Han tok 2. plassen. Jan Tore vinner på 3:05.19.
Her+fra+stafetten.
Her fra stafetten.
%3Cb%3ESigurd+Lima+og+Lise+Lithun.%3C%2Fb%3E+Sigurd+har+all+grunn+til+%E5+v%E6re+litt+stolt+etter+%E5+ha+kommet+inn+i+det+gode+selskap+som+medlem+av+100-Klubben.+Her+med+Den+Norske+Maratonklubbs+porselensvase+som+bevis+p%E5+bragden.+Lise+fikk+overrakt+Den+Norske+Maratonklubbs+gullstatuett+for+50+maratonl%F8p.+Hun+passerte+50+l%F8p+i+fjor+h%F8st+og+har+n%E5+l%F8pt+56+maratonl%F8p.++Det+er+heller+ikke+noe+%E5+kimse+av+det.+Vi+vil+tro+at+samboerne+ogs%E5+er+tilfreds+av+selve+l%F8pet+i+Suleskard+Maraton.+%0D%0A
Sigurd Lima og Lise Lithun. Sigurd har all grunn til å være litt stolt etter å ha kommet inn i det gode selskap som medlem av 100-Klubben. Her med Den Norske Maratonklubbs porselensvase som bevis på bragden. Lise fikk overrakt Den Norske Maratonklubbs gullstatuett for 50 maratonløp. Hun passerte 50 løp i fjor høst og har nå løpt 56 maratonløp. Det er heller ikke noe å kimse av det. Vi vil tro at samboerne også er tilfreds av selve løpet i Suleskard Maraton.