Kristian Monsen og Line Mathiesen vant UKI-karusellens 5.løp torsdag kveld. Det var 249 deltagere totalt.

Etter mange regntunge dager skinte solen på Jessheim med mange blide deltagere og gode resultater til tross for litt våte løyper i terrenget.

UKI-karusellen:

Raskest i den ordinære karusellen var ikke overraskende Kristian Monsen som gjennomførte 8,5 km vei / terreng på tiden 26:55. Det var bare 14 sekunder bak hans egen rekord fra i fjor, og det er imponerende med de våte og sleipe løypene som var torsdag kveld.

På bildet ser vi Kristian på vei mot seier i Gjerdrumsløpet tidligere i år (foto: Aslak Wangen).

Nærmest Kristian fulgte veteranen Tommy Torgersen som vant M40-44 på 30:42.

I kvinneklassen vant Line Mathiesen på tiden 36:05, 1:46 foran Sofie Rostad som vant klassen under 20 år.

Begge vinnerne og toerne i den ordinære karusellen løper for Ullensaker/Kisa IL.

UNG-karusellen:
I Hellvik Hus UKI-Ungkarusell var det 200 meter bane som stod på programmet. I alt 41 løp distansen som hadde lett medvind på oppløpssiden.

Best av guttene var Marius Mellum fra Sørum IL som løp på 24,3. Det er løyperekord i Hellvik Hus UKI-Ungkarusell. Av jentene var Victoria Børresen fra Minerva raskest med tiden 29,9.

ALLE RESULTATENE

Kvinner/menn totalt

Siste løp i UKI-karusellen 2011 arrangeres 1. oktober. Da står 800 meter baneløp på programmet.

Dette blir også det siste karuselløpet som avvikles på Jessheim Stadion. Etter 46 år flytter UKI-karusellen neste år inn på Jessheim friidrettsstadion som blir klar til neste sesong på Gystadmarka. Følg med på nyheter rundt dette ...