RESULTATER

Hjemmeside Halden IL

Kondisjonsforum
Halden bruløp - veldig bra
Starten+p%E5+10+og+3+km+har+g%E5tt.+%28Foto%3A+Trude+B.+Thoresen%29
Starten på 10 og 3 km har gått. (Foto: Trude B. Thoresen)
Totalt 200 deltok i lørdagens utgave av Halden Bruløp, hvorav halvparten i barne- og ungdomsløpet. Dette var for øvrig en økning på 20 deltagere i forhold til i fjor.

På løpets lengste distanse fikk svenske Mikael Ekvall luke til konkurrentene allerede etter 3 km. Siden løp han alene i tet. Mikael var godt fornøyd med seieren, men hadde nok håpet på litt større konkurranse og en dertil bedre tid. Han kom i mål på 32.56. For en måned siden løp han 5 km i Fredrikstadløpet på 15.34 - noe som tyder på at han har kapasitet til bedre tider på mila enn dagens løp viste.

Andreplassen i Bruløpet var det til slutt hjemmefavoritten og o-løperen Bjørn Eriksen, Halden IL som stakk av med. Etter en noe tung åpning, der han lå nede på 5. plass, løsnet det mot slutten og han spurtet i mål på 33.59 - tre sekunder forran Øystein Mørk, Bøler IF.

Som eneste deltager i kvinnenes eliteklasse slapp Hanne Bolstad, SK Vidar kamp om seieren. Hun løp inn til 40.12, noe som var omtrent samme tid som hun hadde på samme distanse i Drammen for to uker siden.

Det var strålende sol fra skyfri himmel i Halden på løpsdagen og temperaturen i skyggen lå rett under 10 grader. Løpsforholdene var gode, men på de åpne slettene fikk løperne en del motvind å kjempe mot.
Bilder fra Halden Bruløp 2007

19 år gamle Mikael Ekvall, Strømstad Løparklubb løper inn til 32.56 og seier i Halden Bruløp. (Foto: Trude B. Thoresen)


Haldens o-løper Bjørn Eriksen på vei inn til 2. plass. Bak ser vi Øystein Mørk, Bøler IF som kom på tredjeplass. (Foto: Trude B. Thoresen)


Hanne Bolstad, SK Vidar vant dameklassen på 40.12. (Foto: Bjørn Johannessen)


Fra venstre: raskeste kvinne Hanne Bolstad, raskest i herreklassen Mikael Ekvall. Bjørn Eriksen kom på andreplass, mens Øystein Mørk ble nummer tre. (Foto: Bjørn Johannessen)


Molly Dancer danser lett inn mot mål. (Foto: Bjørn Johannessen)


Andreas Vatnøy, og bak følger Per Gunnar Andersen. (Foto: Bjørn Johannessen)


Full innsats i starten på barneløpet (Foto: Bjørn Johannessen)


Det langes ut med syvmils-steg... (Foto: Bjørn Johannessen)


...og ingen skal komme og si at det ikke er GØY! (Foto: Bjørn Johannessen)


Siste innspurt mot mål. (Foto: Bjørn Johannessen)


Her løper Trygve B. Thoresen inn mot mål. Eplet faller ikke langt fra stammen... (Foto: Trude B. Thoresen)


Den tidligere orienteringsstjernen Petter Thoresen gjentok suksessen som speaker fra NM terreng i Halden i fjor høst. Her intervjuer han damevinner Hanne Bolstad. (Foto: Bjørn Johannessen)


Det var god servering til oppmøtte publikummere mens Bruløpet pågikk. (Foto: Trude B. Thoresen)