Bildet: Løypa i Sälen Fjellmaraton følger for en større del turveier i fjellområdene rundt Lindvallen i Sälen (Arrangørfoto).

Det ble svenske vinnere både på maraton og halvmaraton i den tredje utgaven av Sälen Fjellmaraton som gikk på lørdag under flotte løpforhold med sol og skyfri himmel. Beste norske ble Lill Siren Bakken som kom på 2. plass på halvmaraton drøye minuttet bak svenske Cecilia Kleist som vant på 1.44.01. Mennenes halvmaraton ble vunnet av Erik Folkesson Blom på 1.24.01. Maraton ble vunnet av Anders Kleist med 2.42.32, mens Marika Sundin var best blant kvinnene med 3.26.37. Begge tidene er nye løyperekorder i Sälen.. Beste norske på maraton ble Ove Antvord Haugereid fra Namdal Løpeklubb som løp på 3.14.55 og ble nr. 6 i herreklassen.

Resultater Sälen Fjellmaraton, 29. august (*)

(*) Tider oppgitt på mm:ss format av arrangør

I tillegg til maraton og halvmaraton som gikk på lørdag omfattet Sälen Fjellmaraton også et 1 km løp og et barneløp som gikk på fredag.

Mer om Sälen Fjellmaraton: Facebook (Billedgalleri) | Alle resultater