Thomas har nå byttet ut skiene med joggesko og det første store målet er NM terrengløp i Lyngdal 14. april. Resultatene fra skisporet i vinter med bl.a 5. plass både i hovedlansrennet og 5. plass fra Oslo skifestival i klasse 15 år viser at Thomas er i god form og på hødge med landets beste.

Det var før løpet spennende om unge Thomas ville klare å slå far sin Svein Erik Eide i samløp. Thomas har tydeligvis arvet både talent og treningsvilje fra faren som på slutten av 80- tallet var en av landets beste løpere. Svein Erik åpnet hardt og ledet frem til 2,5 km men derfra og inn ble Thomas for sterk. 17 år gamle Nils Kristian Berge gjorde også et solid løp og slo Svein Erik i spurten.

Blandt damene så ble det igjen duell mellom 15 år gamle Randi Opheim og 14 år gamle Ingvild Skare Thygesen. De løp lenge side om side men Randi ble for sterk på slutten og kom inn på tiden 15.37,8 , 5 sek foran Ingvild. Merethe Vevle fulgte nærmest med 17.23,6.

Totalt så har 195 løpere deltatt en eller flere ganger i løpet av vinteren, noe som arrangør BIL Zinken er godt fornøyd med. Bestetid og løyperekord ble satt i juleløpet av Terje Aggvin med tiden 12,15,5 og nest beste tid innehar Jonny Kibsgaard på 12.47,4. På premieutdeling etter løpet fikk 90 deltakere premie for å ha gjennomført 5 eller flere løp. Alle barna fikk gullmedalje og de vanket ekstra premie til de som hadde alle 8 løpene.mvh
Erling Skogasel

Resultater
De 3 raskeste
Fra venstre: Pappa Svein Erik Eide, Thomas Solberg Eide og Nils Kristian Berge
Åse Haugland
Einar Nesheim
En av våre trofaste pensjonister, Einar Nesheim har vært starter og tidtaker i alle løp
Løp alle 8 løp
Ekstra premietur med Rødne Fjord Cruise fra Rosendal til Bergen for alle som hadde fullført 8 løp.
Maren Eline Syse Melkeraaen
Thomas Solberg Eide
Trine Westerheim og Sigrid Haldorsson
Vegard Opedal studerer premien
Vilde Skogasel med velfortjent medalje og gavepremie